Roobet Cup: Astralis en FaZe naar halve finales

Esports | De Roobet Cup gaat deze woensdag verder met de start van de halve finales van de competitie. De laatste vier matchen bevatten twee confrontaties tussen BIG, Cloud9, FaZe Clan en Astralis.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Terwijl ESL en BLAST Premier deze week op non-actief staan, heeft de Roobet Cup het CS:GO-circuit overgenomen, door enkele van de beste teams van de esport samen te brengen. Sinds 22 juni hebben zestien teams gestreden voor de overwinning, en we kennen nu de samenstelling van de laatste vier.

BIG is het team dat als underdog wordt bestempeld. De Duitsers eindigden als eerste in hun groep en versloegen Entropiq en Major-kampioen FaZe Clan. TabseN en zijn teamgenoten versloegen vervolgens Eternal Fire om de eerste plaats in de halve finales veilig te stellen.

Tegenover hen zal Cloud9 staan. Het Russische roster had geen moeite om de final bracket te bereiken, dankzij hun zeges tegen Complexity en Astralis uit Denemarken. Simpel gezegd: sh1ro en co. hebben in de twee BO3-wedstrijden geen enkele map afgegeven. De organisatie beging zijn enige misstap op Dust2, tijdens de kwartfinale tegen 9z Team. Ondanks dit foutje is Cloud9 duidelijk favoriet in deze eerste halve finale.

Aan de andere kant van de knock-outtabel moeten we het internationale FaZe Clan in de gaten houden. FaZe moest dan wel hard werken om de finales te bereiken, maar Karrigan's mannen stuurden ENCE desondanks gemakkelijk naar huis in een korte wedstrijd van twee maps.

Last but not least zal Astralis ook aan de play-offs deelnemen. Als runner-up in Groep B hebben gla1ve en zijn team Forze, de laatste vertegenwoordiger in Groep D, in de kwartfinale naar huis gestuurd.

Zoals je ziet, zal BIG het opnemen tegen Cloud9, terwijl FaZe Clan een poging zal doen om Astralis te verslaan in de halve finales. Beide wedstrijden zijn vanaf 15u en 19u te zien op het Roobet Esports Twitch-kanaal. Afspraak op 30 juni voor de grote finale van dit toernooi, om te ontdekken wie van de vier teams er vandoor gaat met de $150.000.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top