Meer RuPaul op OUTtv met 'Gay for Play'

Films | Het knotsgekke quiz- en spelprogramma ‘Gay for Play’, met presentator RuPaul, is in juli elke dinsdagavond te zien op OUTtv.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Drag icoon RuPaul is terug op OUTtv met zijn eigenzinnige, komische quizprogramma ‘Gay for Play’. Elke dinsdag om 20u15 kan je er van een nieuwe aflevering genieten. In ‘Gay for Play’ helpt een panel van zes beroemdheden een duo deelnemers om een reeks quizvragen over popcultuur op te lossen en opdrachten uit te voeren. Op het spel staan een geldsom en andere prijzen. Maar verwacht vooral niet dat iedereen de opdracht al te ernstig neemt.

Dragqueen, acteur, model, presentator en zanger RuPaul is, naast de zangcarrière waarmee hij naamsbekendheid kreeg, tegenwoordig vooral bekend als het gezicht achter ‘RuPaul’s Drag Race’, de talentenjacht voor dragqueens die ook te zien is op OUTtv.

Bekijk ‘Gay for Play’ in juli elke dinsdag om 20u15 op OUTtv of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top