Romelu Lukaku dinsdagavond in Milaan verwacht

Serie A | Rode Duivel Romelu Lukaku wordt vanavond in Milaan verwacht om zijn uitleenbeurt van Chelsea naar Inter af te ronden, zo bevestigde Inter-CEO Giuseppe Marotta vandaag in de Italiaanse hoofdstad Rome.

Door Belga

Deel dit nieuws

Volgens Italiaanse media zouden morgenochtend de medische testen in Milaan gepland zijn, waarna de overgang officieel aangekondigd zou worden. Het gaat om een uitleenbeurt voor één seizoen, zonder aankoopoptie. Daarvoor zouden de Nerazzurri 8 miljoen euro - zonder bonussen - op tafel leggen. Een koopje, aangezien ze Lukaku niet eens een jaar geleden voor zowat 115 miljoen euro verkochten. In Londen ligt de Belgische topschutter aller tijden nog tot medio 2026 onder contract.

Tussen beide clubs en Lukaku is er reeds sinds vorige week een mondeling akkoord omtrent de uitleenbeurt. Lukaku, die Inter in 2021 mee aan de titel hielp, verkaste vorige zomer naar jeugdliefde Chelsea. Maar de 29-jarige spits voelt zich in Londen in het spel van coach Thomas Tuchel niet helemaal in zijn sas en zinde op een terugkeer naar Inter, waar hij in 95 wedstrijden 64 keer de weg naar de netten vond.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top