De Lijn brengt festivalgangers met pendelbussen naar Rock Werchter

Festivals | De Lijn brengt vanaf morgen festivalgangers van en naar de wei van Rock Werchter met pendelbussen. De vervoersmaatschappij zet hiervoor dagelijks zowat 60 chauffeurs in, klinkt het in een persbericht. Het vervoer is inbegrepen in het festivalticket.

Door Belga

Deel dit nieuws

De eerste pendelbussen worden woensdag tussen 13 en 22 uur ingezet tussen Leuven Station en Werchter. Donderdag worden er niet minder dan 100 chauffeurs ingezet en rijden er tussen 7 en 4 uur pendelbussen van en naar Leuven Station, Aarschot Station en Parking C16 Hoevestraat. Op vrijdag, zaterdag en zondag rijden de bussen van 8 tot 4 uur. Ook maandag kunnen festivalgangers tussen 7 en 14 uur met de pendelbussen huiswaarts keren. 

De pendelbussen zijn gratis dankzij de tussenkomst van Rock Werchter. Een rit met de pendelbus duurt ongeveer 15 minuten. Een vouwfiets of opvouwbare step meenemen op de pendelbussen is niet toegelaten, klinkt het nog. 

Voor The Hive, The Hive My Space, The Hive Resort en The Hive ADL en het festivalpark nemen bezoekers best de pendelbus vanaf Leuven Station. Voor camping A1, C3, C7 en het festivalpark is de pendelbus vanaf Aarschot Station de beste oplossing.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top