Livestream: ESL Challenger Valencia – Grote finale

Esports | Bekijk deze zondag om 17u50 de grote finale van het nieuwste ESL Challenger-toernooi op Proximus Esports. Welk team pakt de titel voor het publiek van Dreamhack Valencia en verzekert zich van een plaats in de 17e ESL Pro League-conference?

Door Proximus

Deel dit nieuws

De voormalige Dreamhack Open-wedstrijden, die sinds dit jaar door het leven gaan als ESL Challenger, zijn terug! Zes maanden na de overwinning van Virtus.pro in de grote finale van de 48ste etappe van het circuit, keert de competitie terug op het podium van Dreamhack in Valencia!

Livestream:

Zoals bij elke Challenger-wedstrijd is er een prijzenpot van 100.000 dollar die de teams zullen delen. De grote winnaar gaat met de helft van deze som geld naar huis.


© ESL 

Verschillende prestigieuze namen uit de wereldtop zullen hun opwachting maken in Valencia. De Zuid-Amerikaanse regio is goed vertegenwoordigd met niet minder dan vier teams uit Brazilië: FURIA Esports, MIBR, 00 Nation en HUMMER Esports. Aan Europese zijde kwalificeerde de Sprout-ploeg zich via het open evenement, Movistar Riders kreeg dan weer een uitnodiging. Het Chinese Rare Atom zal ook deelnemen en Outsiders (voorheen Virtus.pro) maakt het plaatje compleet.

De grote finale van deze wedstrijd zal dus een groot spektakel worden. Afspraak op Proximus Esports, vanaf 17u50 om van dit alles te genieten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top