Margriet Hermans presenteert gloednieuwe talkshow op Pickx+: ‘Het zomert bij Margriet’

Films | Margriet Hermans is terug van nooit weggeweest! Nadat Vlaanderens favoriete tv-presentatrice vorig jaar het strand van Middelkerke onveilig maakte met ‘Margriet aan Zee’ is ze dit jaar terug met ‘Het Zomert Bij Margriet’. In deze gloednieuwe talkshow van Proximus Pickx ontvangt Margriet Hermans enkele bekende gasten in haar Gentse buitenverblijf en dat een dag lang!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Voor wie de persoon achter Vlaanderens bekendste bulderlach nog niet kent, stellen we deze dame graag nog eens voor. Margriet Hermans is een vrouw met vele levens. Ze begon haar carrière begin jaren tachtig als lerares met een grote liefde voor muziek. Die liefde vertaalde zich in enkele hitsingles zoals ‘Een Vriend, Wat Ik Bedoel’, ‘Laissez Roulez Le Bon Temps’ en ‘Jacqueline’. De bonzen van de toenmalige openbare omroep stelden Margriet in 1989 aan om een nieuwe talkshow te presenteren op het strand van Middelkerke: ‘Margriet’.

De kijkers van de talkshow kregen geen genoeg van Margriets open blik op de wereld, aanstekelijke bulderlach en welbespraaktheid. Kort na de talkshow was Hermans steeds meer te horen op radioshows en groeide ze uit een van de bekendste televisiegezichten in Vlaanderen. Ze bleef zingen, schreef boeken en stapte zelfs in de politiek.

Hier alvast een sneak peek naar de eerste aflevering met Céline Van Ouytsel, Joeri Cortens en Dana Winner.

Sander Gillis, Céline Van Ouytsel, Herman Brusselmans,...

Vorig jaar presenteerde ze de zomerse talkshow ‘Margriet aan zee’ voor Proximus Pickx en dit jaar breidt ze daar een vervolg aan met ‘Het zomert bij Margriet’. In dit nieuw zomerse televisieprogramma op Pickx+ ontvangt Margriet Hermans enkele boeiende bekende gasten zoals Sander Gillis, Céline van Ouytsel, Herman Brusselmans, Gunter Lamoot en nog vele anderen. Ze zullen de dag doorbrengen in het Gentse Nordic House, Margriets nieuwe tijdelijke zomerverblijf. Margriet zal samen met haar gasten enkele leuke activiteiten doen, maar welke dat zijn verklappen we nog niet!

Ontdek 'Het zomert bij Margriet’ vanaf dinsdag 5 juli op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-opties ‘Pickx Mix’ of  ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top