Deze films zijn vanaf vandaag te zien in de bioscoop

Films | Het is weer woensdag en dat betekent: nieuwe films in de bioscoop! Proximus Pickx stelt je de films voor die je vanaf vandaag kan gaan bekijken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

FOMO

Een groep van tien influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

De film wordt geregisseerd door Leander Hanssen Jr. en opvallend is dat de influencer door echte influencer worden gespeeld. Zo zien we onder anderen Jamie-Lee Six, Nora Dari en Joffrey Anane. 

Bon Bini Holland 3

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het restaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfoodgigant Wicked Chicken. De American Dream lijkt werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

'Bon Bini Holland 3' is geregisseerd door Pieter van Rijn. Je ziet Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen terugkomen in de hoofdrollen.

Ich bin dein Mensch

In de nabije toekomst wordt wetenschapper Alma van het Pergamonmuseum in Berlijn, om in aanmerking te komen voor extra onderzoeksbudget, een robot als partner 'toegewezen'. Hoe is het om drie weken samen te zijn met een artificiële android die afgestemd is op haar persoonlijke behoeftes? Tom, het mechanisch equivalent van haar perfecte levenspartner, gaat tot het uiterste om haar gelukkig te zien.

'Ich bin dein Mensch' is een Duitse romantische sciencefictionfilm uit 2021, geschreven en geregisseerd door Maria Schrader en met in de hoofdrollen Maren Eggert, Dan Stevens en Sandra Hüller. De film ging in maart 2021 in première op het 71e Internationale Filmfestival van Berlijn. Hij werd geselecteerd als de Duitse inzending voor de Beste Internationale Speelfilm bij de 94e Academy Awards.

Mothering Sunday

Dit kostuumdrama speelt zich af op Moederdag in het jaar 1924. Jane Fairchild is de dienstmeid van de aristocratische familie Niven. Ter gelegenheid van moederdag krijgt ze een dag verlof om haar moeder te bezoeken. Jane is echter wees en gebruikt de dag om in het geheim met haar minnaar Paul door te brengen. Hij is de zoon van de buren en verloofd met iemand anders. 

De film van Eva Husson is een bewerking van de gelijknamige roman van Graham Swift en zal zeker in de smaak vallen bij fans van 'Downtown Abbey'. Net als in de serie onderzoekt de film de schadelijke effecten van het Britse klassensysteem en het onrustige naoorlogse tijdperk. De cast bestaat uit Olivia Colman, Colin Firth, Odessa Young, Glenda Jackson, Josh O'Connor en Emma D'Arcy.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top