Red Flames verliezen "erg intense wedstrijd" tegen Oostenrijk

Red Flames | "Het was een heel intense wedstrijd", verklaarde Janice Cayman zondag na de 0-1 nederlaag van de Red Flames tegen Oostenrijk. "De eerste twintig minuten was het zoeken, maar daarna kwamen we beter in ons ritme en speelden we goed georganiseerd."

Door Belga

Deel dit nieuws

"Ook de Oostenrijkse spelers waren na de match bekaf. Dat is een goed teken. Het zijn wedstrijden als deze die we nodig hebben in de voorbereiding op het EK. Dit was een goede repetitie. Jammer genoeg verliezen we, maar ik denk dat we wel mooie dingen laten zien hebben. We hebben kansen gecreëerd, nu moeten we die alleen nog leren afmaken."

Cayman speelde op de rechtsachter met de teruggekeerde Elena Dhont voor haar. "De verstandhouding met Elena verliep goed. Ondanks dat we heel weinig ruimte kregen, konden we schwung in de partij brengen. Ik speel liever vooraan, maar achteraan kan ik ook uit de voeten. ik ben er voor het team, de coach mag me zetten waar hij me nodig heeft."

Op 10 juli begint voor de Flames het EK tegen IJsland. "Daar kijken we erg naar uit. We hebben nog twee weken om goed te werken en zullen er klaar voor zijn."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top