Lommel verhuurt alweer een speler aan een Eredivisieclub

Challenger Pro League | Lommel SK stuurt - net zoals vorige zomer - één van haar sterkhouders op uitleenbasis naar de Nederlandse Eredivisie. Na Manfred Ugalde vorig seizoen is het dit keer de beurt aan Koki Saito om zijn kans te wagen op een hoger niveau.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Limburgers maakten zaterdag bekend dat ze Saito verhuren aan Sparta Rotterdam. Dat is de club waar ook ex-Lommelaar Arno Verschueren sinds deze winter actief is. Volgens de Lommelse Performance Director James McCarron was de tijd rijp voor de Japanner om een stapje hogerop te gaan voetballen. "Door zijn toewijding heeft hij zijn talent verder ontwikkeld en heeft hij zich zo continue verbeterd", klinkt het op de officiële website van Lommel SK. "We wensen hem dan ook veel succes in de volgende stap in zijn voetbalcarrière.

Het is niet voor het eerst dat Lommel een speler verhuurt aan een club die in een hogere divisie speelt. Zo zit Manfred Ugalde nog steeds op uitleenbasis bij FC Twente terwijl ook KV Mechelenrevelatie Vinicius Souza officieel nog onder contract ligt in Lommel.

Saito speelde vorig seizoen mee in 20 wedstrijden. Daarin scoorde hij vijf goals en gaf hij twee assists. Van begin december tot eind februari lag hij wel in de lappenmand met een blessure.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top