Dender doet dubbelslag in Luik: ook vervanger van Casagolda komt van Rocourt

Challenger Pro League | Dender EH haalde enkele weken geleden de titel binnen ten koste van RFC Luik, maar bij de Oost-Vlamingen waren ze kennelijk toch onder de indruk van enkele Luikenaars. Nadat de club eerder op de dag al de komst van Nathan Rodes bekend maakte, kondigde het nu ook de transfer van Michaël Lallemand aan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Lallemand is zeker geen onbekende voor het trouwe 1B-publiek. De inmiddels 29-jarige aanvaller in 2016-2017 al eens in 1B (Antwerp) en voetbalde in de jaren voordien ook verschillende jaren in de toenmalige tweede klasse voor KAS Eupen.

Na zijn seizoen bij Antwerp (21 matchen, 3 goals) trok de spits naar SK Deinze. Daar bleef hij twee seizoenen aan de slag in de hoogste amateurklasse om dan zijn kans te wagen bij RFC Luik. Vorig seizoen was Lallemand goed voor veertien goals in 31 wedstrijden (eindronde inbegrepen) en had hij dus een grote voet in het goede seizoen van de Luikenaars.

Maar RFC Luik liep de promotie net mis en Lallemand tekende nu dus bij de ploeg die wél naar de Challenger Pro League mocht promoveren; Dender EH. De spits tekende een contract voor drie seizoenen en moet de leegte invullen die Esteban Casagolda liet nadat die z'n contract niet verlengde.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top