Yente Van Doren, Alan De Bondt en James Meyer de Beco halen de cut in Polen

Sport | Yente Van Doren met een dertiende plaats, en Alan De Bondt en James Meyer de Beco met een gedeelde 26e plaats, hebben zich donderdag geplaatst voor de slotronde in de Gradi Polish Open (Pro Golf Tour/30.000 euro), die doorgaat op de Gradi-golfbaan in Brzezno.

Door Belga

Deel dit nieuws

Van Doren, de nummer drie in het Pro Golf Tour-klassement, zette voor de tweede opeenvolgende dag een ronde neer van 67 slagen waarmee hij zijn dertiende plaats behield. De Bondt, de nummer twee in het Pro Golf Tour-klassement, die met een openingsronde van 71 slagen niet verder was gekomen dan een gedeelde 67e plaats, zette op dag twee een stevige ronde neer van 66 slagen. Na zes birdies en een bogey klom de Antwerpenaar naar de 26e plaats, die hij deelt met James Meyer de Beco, die rondkwam in 69 slagen. Arnaud Galand, Lars Buijs en Jean de Wouters d'Oplinter haalden de cut niet.

De Duitser Michael Hirmer blijf zijn leidersplaats succesvol verdedigen. Met een score van 123 slagen, zeventien onder par, telt hij vier slagen voorsprong op de Zwitser Luca Galliano.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top