Cercle Brugge neemt Senna Miangue definitief over van Cagliari

Jupiler Pro League | Cercle Brugge heeft Senna Miangue (25) definitief overgenomen van Cagliari, dat uit de Serie A degradeerde. Afgelopen seizoen speelde de verdediger al op huurbasis voor de Vereniging. Hij zette zijn handtekening onder een contract tot juni 2025, zo raakte vandaag bekend.

Door Belga

Deel dit nieuws

"Dit zijn de momenten waar je zo hard voor werkt, echt waar", reageert Miangue op de website van Cercle Brugge. "Ik ben superblij. Ik heb er hard voor gewerkt en heb nu een beloning gekregen, maar nu moet ik nog harder werken. Dat is echt mijn mindset voor de komende drie jaar."

Miangue speelde afgelopen seizoen 19 wedstrijden voor Cercle Brugge. Daarin was hij goed voor drie doelpunten en één assist.

De voormalige Belgische jeugdinternational werd opgeleid bij Beerschot en Antwerp maar vertrok al vroeg naar Inter Milaan. Internazionale liet de verdediger in januari 2017 op huurbasis vertrekken naar Cagliari, dat hem een half jaar later definitief overnam. In de seizoenen 2018-19 en 2019-20 leende Cagliari Miangue uit aan Standard, het daaropvolgende seizoen stalde Cagliari de atletische speler bij KAS Eupen. Bij Cercle Brugge speelde Miangue een vierde opeenvolgende seizoen op huurbasis in België.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top