Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Series | Vier topfilms en een bekroonde serie … Lees hier alles over het nieuwe aanbod in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

The Unusual Suspects

In de Australische dramedy ‘The Unusual Suspects’ wordt een peperdure halsketting gestolen uit het huis van de succesvolle Filipijnse zakenvrouw Roxanne Waters (Michelle Vergara Moore). Wanneer de politie zich ermee bemoeit, staat de glamoureuze oostelijke buitenwijk van Vaucluse in rep en roer. Het onderzoek dreigt verborgen affaires, onderlinge rivaliteit en corrupte zaakjes aan het licht te brengen. Niemand zal ontsnappen …

‘The Unusual Suspects’ is vanaf 15 juni beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Bad Luck Banging or Loony Porn

Lerares Emi vreest voor haar carrière en reputatie nadat een persoonlijke sekstape op internet is uitgelekt. De ouders van haar leerlingen eisen dat ze vertrekt. Ondanks de druk die op haar wordt uitgeoefend, weigert Emi zich daarbij neer te leggen.

‘Bad Luck Banging or Loony Porn is vanaf 13 juli beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Parade's End

De hoog aangeschreven miniserie ‘Parade’s End’ mag je niet missen. Met een nakende Eerste Wereldoorlog op de achtergrond ontstaat een intense driehoeksverhouding. De gesofisticeerde Christopher (Benedict Cumberbatch) is getrouwd met de egoïstische Sylvia, terwijl suffragette Valentine zich ondanks haar idealisme aangetrokken voelt tot Christopher. Wanneer de oorlog begint en Christopher gewond raakt, verandert het leven van de drie onherroepelijk, net als de hele maatschappij.

‘Parade’s End’ is vanaf 14 juli beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Breaking News in Yuba County


In de misdaadkomedie ‘Breaking News in Yuba County’ betrapt Sue Buttons (Allison Janney) haar man (Matthew Modine) met een andere vrouw (Bridget Everett), waarna hij een hartaanval krijgt en sterft. Sue besluit er het beste van te maken en begraaft het lichaam. Daarna geeft ze haar man als vermist op, waardoor ze heel wat bekendheid verwerft. Terwijl de politie en haar omgeving zich vragen beginnen te stellen, blijkt het toch moeilijk om de waarheid te verzwijgen …

‘Breaking News in Yuba County’ is vanaf 28 juli beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.Gli Anni Più Belli


De Italiaanse film ‘Gli Anni Più Belli’ volgt het verhaal van vier vrienden van 1980 tot nu. Als 16-jarigen zijn Paolo (Kim Rossi Stuart), Giulio (Pierfrancesco Favino), Riccardo (Claudio Santamaria) en Gemma (Micaela Ramazzotti) idealistisch en ligt de wereld aan hun voeten. Wanneer ze ouder worden, komen ze teleurstellingen tegen, veranderen hun waarden, evolueert hun vriendschap en ook het leven in Italië. Mooie en sfeervolle film over de (on)verwachte wendingen van het leven.

‘Gli Anni Più Belli’ is vanaf 21 juli beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Old Henry

In de actiewestern ‘Old Henry’ bieden boer Henry (Tim Blake Nelson) en zijn zoon (Gavin Lewis) aarzelend onderdak aan een mysterieuze, gewonde man (Scott Haze) met een zak vol geld. Een beetje later arriveert een groep mannen die beweren dat ze van de overheid zijn en recht hebben op het geld. Henry moet beslissen wie hij vertrouwt. Terwijl hij zichzelf en zijn zoon verdedigt, wordt al snel duidelijk dat hij wel erg goed met een wapen overweg kan. Is Henry zelf wel te vertrouwen?

‘Old Henry’ is vanaf 29 juli beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top