Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Deze zomer gaat goed van start! Ontdek hier de nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

Sonic The Hedgehog 2

Je favoriete blauwe egel is terug! In ‘Sonic The Hedgehog 2’ wil Sonic echt laten zien dat hij een held kan zijn. Hij moet zich meteen bewijzen wanneer Dr. Robotnik weer opduikt met een nieuwe partner: Knuckles. De twee zoeken een gevaarlijke smaragd die hele beschavingen kan vernietigen. Sonic en zijn maatje Tails proberen de edelsteen te vinden voordat het te laat is! 
‘Sonic The Hedgehog 2’ is vanaf 30 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Morbius

Oscarwinnaar Jared Leto schittert als dokter Michael Morbius in de film ‘Morbius’ die gebaseerd is op de Marvel Comics. Dokter Morbius lijdt aan een zeldzame bloedziekte die hij de wereld uit wil helpen voor zichzelf, maar ook voor anderen die hetzelfde lot ondergaan. Hij zet alles op het spel tijdens een experimentele behandeling, die al snel de foute kant op gaat. Raakt Morbius zichzelf helemaal kwijt of kan hij nog terug?

‘Morbius’ is vanaf 4 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Belfast

Tijdens de recentste Academy Awards won ‘Belfast’ een Oscar voor ‘Best Original Screenplay’. In de Britse film van Kenneth Branagh groeit de negenjarige Buddy (Jude Hill) op in de woelige jaren 60 in Belfast als kind in een gezin uit de arbeidersklasse. Zijn ouders (Jamie Dornan, Caitriona Balfe) kauwen op het idee om te vertrekken uit Noord-Ierland omdat het er niet veilig meer is en de spanningen tussen protestanten en katholieken een hoogtepunt bereiken. Prachtige film die zowel licht is dankzij de blik van Buddy, als zwaar door de heersende problemen op de achtergrond. Met topacteurs als Judi Dench en Ciarán Hinds.

‘Belfast’ is vanaf 6 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Dog

In het ontroerende maar ook hilarische ‘Dog’ krijgen twee voormalige Army Rangers de opdracht om samen een roadtrip te ondernemen om op tijd bij de begrafenis van een bevriende soldaat te geraken. De ene Ranger is Briggs (Channing Tatum), de andere Lulu, een Mechelse herdershond. Allebei hebben ze trauma’s opgelopen en zitten ze in de knoop met zichzelf en de wereld. Op weg naar de begrafenis drijven ze elkaar tot het uiterste, breken ze af en toe de wet en leren ze elkaar meer en meer appreciëren. Mooie film over de sterke band tussen mens en dier.

‘Dog’ is vanaf 20 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

The Lost City

In het entertainende ‘The Lost City’ speelt Sandra Bullock de rol van auteur Loretta Sage. Loretta schrijft boeken over de knappe Dash die avonturen beleeft op exotische plekken. Wanneer ze samen met het covermodel van haar boeken, de echte Dash aka Alan (Channing Tatum), op een promotour gaat, wordt ze ontvoerd door een steenrijke fan (Daniel Radcliffe) die wil dat ze hem leidt naar de eeuwenoude schat uit haar laatste verhaal. Alan, die even heldhaftig wil zijn als in de boeken, besluit haar te redden, maar heeft hij in het echte leven ook dezelfde skills?

'The Lost City' is vanaf 21 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Nobody Has to Know

In het drama ‘Nobody Has to Know’ krijgt de Belgische Phil (Bouli Lanners), bewoner op het Schotse eiland Lewis, een beroerte. Nadien heeft hij last van geheugenverlies. Millie (Michelle Fairley), Phils baas, neemt de verzorging voor hem op zich en vertrouwt hem toe dat ze voor zijn beroerte in het geheim minnaars waren. De passie tussen de twee laait weer op, maar Millie is niet helemaal eerlijk geweest. Ze wacht bang af of en wanneer Phil zich alles weer zal herinneren. Interessante psychologische film in een landelijke en toch claustrofobische sfeer.

‘Nobody Has to Know’ is vanaf 23 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Pil's Adventures

In de knotsgekke familiefilm ‘Pil’s Adventures’ leeft het kleine weesmeisje Pil op straat in de stad Roc-en-Brume. Pil en haar drie vriendjes, wezels, overleven door eten te stelen uit het kasteel van de gemene heerser Tristain. Wanneer Pil op een dag op de vlucht is voor bewakers, trekt ze een prinsessenjurk aan om niet op te vallen. Nu kan het avontuur pas echt beginnen!

‘Pil’s Adventures’ is vanaf 27 juli beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top