Mis niets van de fun op Proximus Pop-up Arena dankzij Pickx

Festivals |

Feesten met Regi, meezingen met Raymond of helemaal opgaan in een heerlijke over-the-topmusical: het kan deze zomer allemaal, waar je ook bent. Dankzij de livestreams en heruitzendingen op Pickx krijg je een fantastische selectie van de Proximus Pop-up Arena in Middelkerke te zien op TV, in de app en op pickx.be.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Mis niets van de fun op Proximus Pop-up Arena dankzij de streams op Pickx Live

Voor zij die de shows van de Proximus Pop-up Arena willen herbeleven of voor wie er niet bij kan zijn, komt Pickx met een zeer aanlokkelijk alternatief: je kan een topselectie van de shows herbekijken op de zenders Pickx Live en Pickx+, of via de site pickx.be voor iedereen.

Bij de selectie treffen we vaderlandse helden aan als Regi en Raymond van het Groenewoud. Twee household names uit onze Belgische muziekgeschiedenis, zij het elk op hun zeer eigen manier. Regi Penxten kennen we als hitmachine in het dancewereldje: dat begon al vroeg met zijn project Milk Inc en Sylver, maar de laatste jaren steeds vaker in eigen naam. Bijgestaan door een batterij aan guestperformers, dat wel. Denk aan ‘Kom wat dichterbij’ met de Nederlandse zanger Jake Reese. ‘De wereld draait voor jou’ met Niels Destadsbader, of recenter nog ‘Zwaartekracht’ met Emma Heesters. In zijn ondertussen rijk gevulde oeuvre zien we één constante: de handjes gaan steeds in de lucht. Dit keer kan je dat ongegeneerd vanachter je scherm of met de hele familie vanuit de zetel.

Dat kan evenzeer op de songs van Raymond van het Groenewoud, een icoon van de kleinkunst en ook vandaag nog, na een carrière van liefst vijftig jaar nog steeds relevant. Klassiekers als ‘Liefde voor muziek’, ‘Twee meisjes’, ‘Je veux de l’amour’, ‘Vlaanderen boven’, ‘Meisjes’… allemaal komen ze uit de koker en de vingers van zanger, gitarist en pianist Raymond.  In 2020 bracht hij met ‘Speel’ een nieuw album uit, een cadeau dat hij zichzelf aanbood ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag. Ook daarvan zullen er ongetwijfeld enkele nummers passeren tijdens zijn concert in de Pop-up Arena.

Spektakel, musical en schlagers

Op maandag 15 augustus kan je op Pickx+ afstemmen voor een live spektakel: ‘One Night Only’. En dat we hier het woord spektakel gebruiken in plaats van concert, is heus niet toevallig. ‘One Night Only’ is een uniek project van productiehuis Deep Bridge, dat daarmee haar vijfjarige bestaan wil vieren. De voorbij jaren brachten ze het ene musicalsucces uit na het andere. Eigen, hedendaagse interpretaties van klassiekers als ‘Mamma Mia’, 'The Sound of Music’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Waarin je ook steevast de crème de la crème van de Belgische (musical)acteurs en actrices te zien krijgt. Enkele namen? Ann Van den Broeck, Koen Crucke, Dorian Liveyns, Stany Crets, Jasmine Jaspers… en nog zoveel anderen. Zij brengen een feestelijke ‘best of’. Via Pickx Live kan je je helemaal onderdompelen in de magie van een musical.

In dezelfde lijn ligt de musical ‘Queen, the Unique Symphony Celebration', waarmee de zomer van Proximus Pop-up Arena aftrapt op 2 juli. Een ode aan een van de befaamdste en meest veelzijdige bands die het VK ooit heeft voortgebracht. Zanger/acteur Michael Kluch kruipt in de huid van de legendarische Freddie Mercury en doet dat op zo’n overtuigende wijze dat het lijkt alsof de betreurde frontman van Queen een reïncarnatie kreeg. Alle grote hits van Queen zullen de revue passeren en dat kan je allemaal herbeleven dankzij een stream op Pickx Live. Een ideetje om karaokegewijs mee te kelen vanop je kamer -of waarom niet, vanop je balkon?

Als het hek dan helemaal van de dam mag, heeft de Proximus Pop-up Arena nog één niet te missen afspraak, of eigenlijk twee: op 15 en 16 juli vindt dan in Middelkerke de zomereditie van het Schlagerfestival plaats. Dat de polonaises vlotjes uit de dansbenen zullen vloeien, staat buiten kijf met ervaren schlagerkoninginnen en koningen van het levenslied zoals Laura Lynn, Lindsay, De Romeo’s, Christoff, Yves Segers en Bart Kaëll. Via Pickx Live te herbeleven op 25 juli. Pintje erbij, zonnebril op en gáán!

Ontdek hier het hele zomerprogramma van Proximus Pop-up Arena, alsook info over tickets en mobiliteit. Voor het volledige aanbod tijdens de Proximus Pop-up Arena wijzen we je door naar dit artikel.


Kan je er niet bij zijn? Volg hier alle updates over de uitzendingen op de Pickx kanalen en de Proximus VOD-catalogus


Concerten die je kan meevolgen dankzij Pickx:
  • 6 juli - Queen, the Unique Symphony Celebration: op Pickx Live (zender 11) en op pickx.be
  • 20 juli - Regi: op Pickx Live en op de livestreampagina op pickx.be
  • 25 juli - Zomereditie Schlagerfestival: op Pickx Live en op pickx.be
  • 15 augustus: One Night Only, best of musicals: op Pickx+ (zender 13) en op pickx.be
  • Als afsluiter op 17 augustus: Raymond van het Groenewoud: op Pickx Live en op via Pickx.be

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top