Dit zijn de nieuwigheden waarmee Streamz je zomer kleurt

Films | Zit je door je hele kijklijst heen? Geen paniek! Nu de zomervakantie voor de deur staat voegt Streamz een heleboel nieuwe toppers toe aan haar platform. Dit zijn de series waar je vanaf juli van kan genieten. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Love Island

Liefde, spanning, gekke opdrachten, dates en vooral veel zon. Dat is alles wat je nodig hebt voor 'Love Island'. In deze realityreeks worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een prachtige villa op een idyllisch eiland. Hun doel? De ware liefde vinden. Wat start als een groep vreemden, wordt al snel een groep met hechte vriendschappen, ontluikende romances en misschien zelfs koppels voor het leven. In dit seizoen is het echter niet alleen aan de deelnemers om zo goed mogelijk hun best te doen om tot in de finale te raken, want de kijkers hebben de touwtjes in handen. Jij kan dus zelf via de ‘Love Island’-app stemmen op je favoriete koppel. En alsof dat nog niet genoeg is om je te overtuigen, keert Viktor Verhulst ook weer terug als presentator van het liefdesspel. Dat belooft!

Ontdek 'Love Island' deze zomer vanaf 11 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

Rap Sh!t

Zin in goede muziek, veel humor en een beetje drama? Dan ben je bij 'Rap Sh!t' aan het juiste adres. De nieuwe serie vertelt het verhaal van twee vrienden die elkaar sinds de middelbare school uit het oog verloren zijn. Alleen komen ze nu terug samen met een concreet doel voor ogen: een rapgroep vormen. 

'Rap Sh!t' is de tweede reeks van de hand van Issa Rae, bedenker van 'Insecure'. De cast is een mix van acteurs, komieken en echte rappers. Komiek Aida Osman kruipt in de rol van Shawna, een aspirant-rapper die overdag in een hotel werkt. Haar tegenspeelster Mia wordt vertolkt door rapster KaMillion. Mia is een alleenstaande moeder die drie jobs heeft om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Dat de muziek van de serie goed zal zitten, weten we nu al. KaMillion won eerder namelijk al Grammy Awards als songwriter voor onder andere Rihanna

Ontdek 'Rap Sh!t' vanaf 22 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

Tell Me Your Secrets

Fans van 'The Undoing' en 'Big Little Lies' kunnen hun hartje ophalen deze zomer, want een nieuwe serie van dezelfde makers komt naar Streamz. 'Tell Me Your Secrets' is een thrillerreeks met een goede portie drama, die je meeneemt in het leven van drie verschillende personages. Ieder van hen heeft een mysterieus en verontrustend verleden. Je maakt kennis met een jonge vrouw die ooit oog in oog stond met een gevaarlijke moordenaar, een voormalige seriemoordenaar die wanhopig op zoek is naar verlossing en een rouwende moeder die geobsedeerd is met het vinden van haar vermiste dochter. Elk van hen wordt tot het uiterste gedreven in hun situatie en hoe meer het verhaal vordert, hoe groter en duisterder de geheimen worden. De lijn tussen slachtoffer en dader wordt plots wel erg vaag ... 

Ontdek 'Tell Me Your Secrets' vanaf 13 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

Pretty Little Liars: Original Sin

Van 2010 tot 2017 werden fans in de ban gehouden door de spannende avonturen van vier tienermeisjes die achtervolgd werden door de mysterieuze en gevaarlijke 'A'. Vijf jaar geleden kwam er een einde aan 'Pretty Little Liars', maar dat wil niet zeggen dat het verhaal is uitverteld. Je kan je nu namelijk beginnen klaarmaken voor een reboot, met minstens evenveel spanning.

De plot kan je vergelijken met de originele serie, want de hoofdpersonages zijn weer een een paar tienermeisjes die worden achtervolgd door een mysterieuze slechterik. Alleen worden ze nu niet gepijnigd voor iets wat ze zelf hebben gedaan. De meisjes moeten boeten voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan. 

Ontdek 'Pretty Little Liars: Original Sin' vanaf 29 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

A Discovery of Witches - seizoen 3

Diana Bishop, historica en heks, ontdekt onverwacht een betoverd manuscript in de Bodleian Library van Oxford. Deze ontdekking dwingt haar terug te keren naar de wereld van de magie om de geheimen te ontrafelen die het manuscript bevat over magische wezens. Voor ze het weet wordt ze meegezogen in een wereld van gevaarlijke mysteries, maar gelukkig is geneticus en vampier Matthew Clairmont er om haar te helpen. 

Aangezien het tweede seizoen van deze fantasyreeks eindigde met een gigantische cliffhanger, was het al zeker dat er een derde seizoen zou komen. En die nieuwe afleveringen komen in juli op Streamz! Het nieuwe seizoen is geadapteerd op basis van het laatste boek in de trilogie van Deborah Harkness: 'The Book of Life', en zal alle vragen beantwoorden waarmee de kijker na de eerste twee delen is blijven zitten.

Ontdek het derde seizoen van 'A Discovery of Witches' vanaf 6 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

Wayne

Wayne is een 16-jarige middelbare scholier die smoorverliefd is op Del en op het punt staat om zijn vader te verliezen aan een terminale ziekte. Afgezien van zijn familienaam en een huis in verval, heeft zijn vader niets om zijn zoon na te laten. Zeker niet wanneer zijn prachtige auto, een Pontiac Trans Am wordt gestolen net voor hij overlijdt. Wayne besluit dus om op samen met Del zijn crossmoter te stappen, om op zoek te gaan naar de Pontiac. Het duo is vastbesloten om hem terug te krijgen, maar dat blijkt moeilijker dan verwacht. 

Wayne is een actiekomedie gemaakt door Shawn Simmons met Mark McKenna, Ciara Bravo en Joshua J. Williams in de hoofdrollen. 

Ontdek 'Wayne' vanaf 6 juli op Streamz via Proximus Pickx! 

Bonny en Clyde

Esra Kaplan (Dilan Yurdakul) heeft nog een paar maanden detentie te gaan, maar besluit na een dramatisch verlofbezoek aan haar Turkse familie niet terug te keren naar de gevangenis. In plaats daarvan slaat ze samen met haar vriend, de getraumatiseerde getaway driver Greg Driessen (Yannick Jozefzoon), op de vlucht. Voor het eerst in hun levens voelen Esra en Greg zich vrij van alles en iedereen. Alleen kunnen ze die levensstijl niet zomaar onderhouden, dus begaan ze steeds zwaardere misdrijven om het hoofd boven water te houden. Al snel krijgt het tweetal de bijnaam 'de Bonnie en Clyde van de Lage Landen’.

Ontdek 'Bonny en Clyde' vanaf 13 juli op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/ de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top