YEKINDAR doet mee met Team Liquid tijdens IEM Cologne

CS:GO | De Nederlandse organisatie Team Liquid heeft maandag aangekondigd dat de Letse speler Mareks "YEKINDAR" Galinskis mee zal doen aan IEM Cologne. De stand-in zal het gat opvullen dat ontstond door het benchen van de Fransman Richard "shox" Papillon.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Gisteren werd de aankondiging van de nieuwe speler van Team Liquid verwacht, aangezien de roster lock deadline van IEM Cologne was bereikt. Uiteindelijk werd de Let Mareks "YEKINDAR" Galinskis geselecteerd om de organisatie tijdelijk te verdedigen in de kathedraal van CS:GO. IEM Cologne begint op 5 juli en eindigt op zondag 12 juli.

Deze aankondiging volgt een paar dagen na het benchen van coach adreN en rifler shox. De ex-Virtus.pro-speler zal dus de plaats van de Fransman innemen voor één van de belangrijkste wedstrijden van het circuit. Het valt nog te bezien of deze vervanging tijdelijk is. Maar de kans is groot dat de Let bij goede resultaten een vaste plaats in het roster kan verdienen.

Ter herinnering, de schutter maakte deel uit van Virtus.pro tot 23 mei, toen de organisatie aankondigde dat de speler op eigen verzoek op de bank werd gezet. De ploeg speelde sinds de Russische inval van Oekraïne eind februari onder de naam Outsiders, na de sancties die waren opgelegd aan de bedrijven die banden hadden met de organisatie.

Zijn agent S. Bessi, door ons gecontacteerd, verzekerde ons dat "YEKINDAR verheugd is om terug op de servers te staan voor zo’n groot toernooi als IEM Cologne. Hij kijkt ernaar uit om de kleuren van Team Liquid te dragen en zijn waarde opnieuw te bewijzen.”

De prestaties van de speler op IEM in Keulen moeten in de gaten worden gehouden. Die zouden wel eens bepalend kunnen zijn voor zijn toekomst in de hoogste competitieve sferen van de CS:GO-wereld.  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top