Het 100% Belgische Rocket League toernooi "Rocket Frites” krijgt tweede editie

Esports | De tweede editie van het 100% Belgische Rocket League toernooi komt eraan! Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor een editie die heel wat nieuwigheden belooft!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Voor degenen die het nog niet weten, het Rocket Frites-project werd uit de grond gestampt door een aantal Belgische esportsspelers. Voor deze tweede editie hebben nieuwe deelnemers zich aangesloten en 14 verenigingen rond het spel van Psyonix vormden! 666 Gamers, Activit-E, AES ULB, AGEM, Epik, DH eSport, Fut with Apero, HollloH, Lan-Area, Unknown Liège, SkyMind, Team Crabe, VUB Gaming en WALGA tekenen present. En net zoals Rocket Baguette in Frankrijk willen de organisatoren een kwaliteitsvolle lokale wedstrijd aanbieden, met een Belgisch tintje en een vleugje zelfspot!

De eerste editie was een groot succes, met meer dan 60 Belgische spelers. Het bijzondere is dat de inschrijvingen gereserveerd zijn voor spelers uit ons land! Die keuze toont de wil tot het ontwikkelen van de nationale scene. Op het moment van schrijven hebben al meer dan 80 deelnemers hun plaats gereserveerd voor de drie wedstrijddagen, die van 24 tot 26 juni zullen plaatsvinden! Of je nu brons of SSL bent, stel ogenblikkelijk je team van drie coureurs samen om te proberen de laatste tickets te bemachtigen. Want aan het eind van de rit wordt een mooie geldprijs van €1.000 verdeeld!

Om in te schrijven, ga naar de website van Rocket Frites!

Natuurlijk, met zoveel spelers en de wens om een goede show neer te zetten, zal de eerste fase met een Zwitsers format worden uitgezonden op het DH/Lan-Area Twitch-kanaal. De finale heeft een kleine verrassing voor ons in petto met een nieuwe partner, om het in prachtige omstandigheden te organiseren. Maar op deze aankondiging zullen we nog wat langer moeten wachten...

Vanaf nu is het alleen nog zaak je motoren op te warmen en naar eerste versnelling te schakelen: de auto's staan op het punt het uit te vechten!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top