Lierse K. verhuurt 't Lisp aan U23 van Antwerp: "Enkel hoofdtribune en bezoekersvak zullen open zijn"

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen heeft een opvallende huurovereenkomst bereikt met R. Antwerp FC. Beide partijen kwamen overeen dat de beloften van Antwerp komend seizoen op het Lisp zullen mogen voetballen. De U23 van Antwerp komt volgend seizoen uit in eerste nationale.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgens Lierse Kempenzonen is de deal mogelijk omdat Lierse volgend seizoen minder thuismatchen heeft in 1B (maximaal 17). De club kadert de verhuur "in de verdere ontwikkeling van de club, waardoor de infrastructuur van de club op de meest optimale wijze wordt ingezet zodat de club economisch rendabel kan worden en blijven." De club verzekert wel dat het al het nodige zal doen om de grasmat in goede conditie te houden doorheen het volledige seizoen.

Voorzitter Luc Van Thillo licht de deal verder toe op de officiële website van Lierse K.: “Deze samenwerking betreft louter een huurovereenkomst. Na de deal met KBVB voor de komende 3 wedstrijden van de Red Flames, is dit een volgende praktische overeenkomst met een externe partner. De wedstrijden van de RAFC U23 zullen telkens in het weekend gespeeld worden dat onze club op verplaatsing speelt. Den Berg zal gesloten blijven voor deze wedstrijden. Het zijn enkel de hoofdtribune en het bezoekersvak die open zullen zijn.”

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top