Meer dan 25.000 bezoekers op eerste editie Live Is Live

Festivals | De eerste editie van het festival Live Is Live afgelopen weekend in Zeebrugge kreeg meer dan 25.000 bezoekers over de vloer. Dat meldt de organisatie, die nu al een editie verzekert in 2023. Onder meer The National, Bazart en Anouk, stonden op de affiche.

Door Belga

Deel dit nieuws

Live Is Live bracht voor haar eerste editie afgelopen weekend meteen enkele grote namen naar het strand van Zeebrugge. Onder een stralende zon en in tropische temperaturen kwam het publiek kijken naar Admiral Freebee, Trixie Withley, dEUS, Wilco en The National. 

Zaterdag stond er dan wel een sterke wind op het strand, dat hield festivalgangers niet tegen om te komen kijken naar onder meer Metejoor, Anouk en Bazart. Zondag mocht Zornik de spits afbijten in de regen. Daarna kon de festivaldag verder doorgaan zonder regen op de klanken van Novastar, Mika en Duran Duran. 

Afgezien van enkele kinderziekten, waardoor het soms lang aanschuiven was voor eten en drank, blikt de organisatie terug op een mooie eerste editie. "Live is Live mag een fantastisch eerste rapport voorleggen en dat smaakt naar meer. Ook in 2023 zijn we terug. Programma en data worden zo snel mogelijk gecommuniceerd", klinkt het.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top