Guillaume Gillet gaat dan toch niet meespelen met U23 Anderlecht

D1B Pro League | Opvallend nieuws vanuit Anderlecht. Middenvelder Guillaume Gillet zal dan toch niet mee gaan spelen met de U23 in de 1B Pro League. De voormalige Rode Duivel hangt zijn schoenen aan de haak en gaat aan de slag in de technische staf van paarswit.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De recordkampioen maakte bekend dat Gillet vanaf deze zomer in functie zal treden als T3 van Felice Mazzu bij de A-kern van Anderlecht én als assistent-coach van Robin Veldman bij de U23 van de Brusselaars. Daarbij meldde de club ook dat Gillet - in tegenstelling tot eerdere berichten - niét zal aantreden als speler.

"Gillet zal deel uitmaken van de staf van onze U23, waar hij samen met beloftencoach Robin Veldman zal instaan voor de postformatie van onze jonge talenten met als doel hen te laten integreren binnen de A-kern. Guillaume zal dus niet als speler aantreden bij de U23 in 1B", klinkt het op de officiële website van de club.

Anderlecht krijgt zo nog wel de kans om een andere +23-speler toe te voegen aan de U23-selectie. Eerder werd de club al gelinkt aan Lennart Mertens (SK Deinze). Maar de prijsschutter van de Tigers staat inmiddels ook in het vizier van Club NXT en RWDM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top