Agenten die overlijden Bob Saget lekten hebben straf gekregen

Films | Twee Amerikaanse agenten van het Orange County-politiekorps in Florida hebben een straf gekregen omdat ze informatie over de dood van 'Full House'-acteur en comedian Bob Saget hadden gedeeld en dit voordat zijn vrouw officieel op de hoogte kon worden gesteld.

Door Belga

Deel dit nieuws

Een van de agenten had aan zijn broer verteld dat Bob Saget overleden was waarna die broer deze informatie op Twitter deelde. De andere agent hoorde van collega's over het overlijden en vertelde dat nieuws aan meerdere van zijn vrienden. 

Het duurde niet lang vooraleer de Amerikaanse media lucht kreeg van de zaak en het lokale politiekorps met vragen begon te bestoken. Kelly Rizzo, de vrouw van Saget, wist op dat moment nog niet dat haar man overleden was.

De 65-jarige Bob Saget overleed op 9 januari 2022 na een val in een hotelkamer in de Amerikaanse staat Florida. Hij zou de achterkant van zijn hoofd tegen een hard oppervlak hebben gestoten waarna hij is gaan slapen. Hij zou zijn verwondingen onderschat hebben en is in zijn slaap overleden.

Welke straf de twee agenten hebben gekregen, is niet duidelijk.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top