Chicago Sky van Meesseman en Allemand verliest van Indiana Fever

Basketbal | Emma Meesseman en Julie Allemand hebben zondag in de WNBA met Chicago Sky een 89-87 nederlaag geleden op bezoek bij Indiana Fever, dat pas zijn vijfde zege van het seizoen wist te boeken.

Door Belga

Deel dit nieuws

Na een verschroeiend tweede quarter (9-25) leidde de titelverdediger met 37-50 bij de rust. Maar in het derde quarter sloeg Indiana terug met 35-20. Uiteindelijk hield de thuisploeg een nipte voorsprong vast.

Emma Meesseman was in 32:40 op het parket goed voor 12 punten, 8 rebounds en 4 assists. In het slot moest ze met zes persoonlijke fouten naar de kant. Julie Allemand lukte 3 punten en 3 assists in 14:59.

Chicago, dat zijn vijfde nederlaag in 15 wedstrijden slikte, is derde in de stand. Las Vegas Aces staat aan de leiding met 12 zeges en twee nederlagen, voor Connecticut Sun (12-5). Indiana (5-13) is 11e en voorlaatste.

Dinsdag speelt Chicago de topper tegen de Aces in Las Vegas.

Chicago is sinds zondag na de 71-63 nederlaag van Connecticut bij Washington zeker van deelname aan de WNBA Commissioner's Cup finals. Daarin neemt het team van Meesseman en Allemand het op 26 juli in Las Vegas op tegen de Aces. De Commissioner's Cup is een competitie tijdens het WNBA-seizoen. Het best presterende team in elke conference in de zogenaamde 'Cup games' mag aantreden in de finale.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top