Dit zijn de populairste films en series op Netflix in België

Series | De Amerikaanse streamingsgigant Netflix heeft naar verluidt meer dan 200 miljoen wereldwijde gebruikers. Een paar miljoen komen uit België en die kijken dezer dagen het meest naar de volgende films en series.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hustle

Stanley Sugarman (Adam Sandler) is een basketbalscout voor de Philadelphia 76ers. Hij wordt ontslagen en last vervolgens een persoonlijke pauze in die hem naar het buitenland leidt. Daar stuit hij op een jongeman met heel wat basketbalpotentieel, maar ook met een moeilijk verleden. Hij brengt de jonge knul naar de Verenigde Staten en wil samen met hem bewijzen dat beide opnieuw hun kans moeten krijgen in het leven. 'Hustle' werd geproduceerd door LeBron James en Adam Sandler. Zij konden onder andere Queen Latifah strikken voor een rol in de film, samen met heel wat beroemde basketbalsterren uit de NBA. Wil je meer weten over de carrière van Adam Sandler? Klik dan hier.


Ontdek ‘Hustle’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Centauro

Rafa (Alex Monner) is een talentvolle motorcoureur wiens leven helemaal in het teken staat van snelheid en sensatie. Hij wil professioneel motorpiloot worden maar die plannen moet hij even opbergen wanneer hij ontdekt dat de moeder van zijn zoontje schulden heeft opgebouwd bij drugshandelaars. Omdat hij zijn gezin in veiligheid wil brengen, gaat hij op zijn manier diensten verlenen voor diezelfde drugshandelaars. Overdag blijft hij racepiloot, maar ‘s avonds zet hij zijn snelheid ten voordele van de criminelen. Deze spectaculaire Spaanse film is momenteel de tweede best bekeken film in België op Netflix.

Ontdek ‘Centauro’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Stranger Things - Seizoen 4

Enkele weken geleden introduceerde Netflix het vierde seizoen van de populaire horrorserie ‘Stranger Things’. Het eerste deel, ‘Volume 1’, is sinds 27 mei te zien op de streamingdienst. ‘Volume 2’ wordt op 1 juli vrijgegeven. In dit nieuwe seizoen maken we kennis met Vecna: een nieuw bloeddorstig monster dat het stadje Hawkins de stuipen op het lijf jaagt en de vriendengroep voor een geheimzinnig raadsel stelt. Als klap op de vuurpijl onthult Eleven (Millie Bobby Brown) dat ze haar speciale krachten is kwijtgespeeld.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Jennifer Lopez: Halftime

Superster Jennifer Lopez blikt in deze documentaire van Amanda Micheli terug op haar indrukwekkende carrière in de entertainmentindustrie. We ontdekken de passie en gedrevenheid die Lopez zo typeert, gekoppeld aan de meest belangrijkste momenten uit haar carrière zoals de Super Bowl Halftime Show in 2020 en haar performance tijdens de inhuldiging van de Amerikaanse president Joe Biden.

Ontdek ‘Jennifer Lopez: Halftime’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top