BLAST Spring Finals: paIN en BIG uitgeschakeld

CS:GO | De play-offs van de BLAST Spring Finals gaan vandaag van start, aangezien de groepsfase gisteren tot een einde kwam met de uitschakeling van paIN Gaming en BIG. In de kwartfinales staat NAVI tegenover FaZe in een wedstrijd die zal aanvoelen als een vroege finale.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het serieuze werk begint vandaag voor de teams die nog betrokken zijn bij de BLAST Spring Finals. Van de acht ploegen die sinds het begin van de week in de groepsfase zitten, blijven er nog maar zes over. Niet verrassend eindigden PaIN Gaming en BIG op de laatste plaats van hun groepen.

In Groep A kon G2 Esports de eerste plaats bemachtigen. Het team won in de eerste ronde van Team Vitality in een zeer competitieve wedstrijd, en versloeg daarna het internationale team van FaZe Clan en zijn captain Karrigan. De bijen klopten in de eliminatiewedstrijd het Braziliaanse PaIN Gaming en stelde zo een plaats in de kwartfinales veilig.


© BLAST Premier 

Terwijl in Groep A de favorieten zich kwalificeerden, was Groep B een beetje meer verbazend. Op de eerste plaats staat OG Esports. Het door nexa geleide roster zorgde voor een verrassing door NAVI terug te sturen naar de losers bracket in de openingswedstrijd. De Oekraïense organisatie verloor die met een score van 1-2 (16-7; 12-16; 13-16).

NAVI stond vervolgens tegenover BIG in de eliminatiewedstrijd. Een wedstrijd die volledig binnen hun bereik lag en s1mple & co. zonder moeite wonnen (16-10; 16-8). De Finse organisatie ENCE veroverde de tweede plaats in de groep nadat OG de winnaarswedstrijd had gewonnen.

En de slotfase van het toernooi, die vrijdagmiddag begint, belooft een geweldige krachtmeting te worden! Het Russisch-Oekraïense NAVI zal proberen FaZe, dat momenteel als het beste team van het circuit wordt beschouwd, uit te schakelen. Aan de andere kant van de bracket zullen G2 Esports en Team Vitality tegenover elkaar staan, als de bijen tenminste winnen van ENCE. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top