ESLOL: Een lastige start van het seizoen voor ION SQUAD

League of Legends | Deze week vonden speeldagen drie en vier van de League of Legends Elite Series plaats. Team 7AM en Sector One konden beide wedstrijden winnen, maar ION SQUAD heeft het na vier opeenvolgende nederlagen nog steeds moeilijk om succes te boeken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De teams in de League of Legends Elite Series keerden maandag- en woensdagavond terug naar de Summoner's Rift voor de voortzetting van het reguliere seizoen, dat vorige week van start ging. Na vier wedstrijden is de machtsverhouding in de competitie nu duidelijker. Heel wat ploegen hebben de pauze tussen de splits gebruikt om aan een groot deel van hun rosters te sleutelen.

En Team 7AM mag tot de succesvolle categorie gerekend worden. Na een teleurstellende zevende plaats tijdens de Spring Split en een verandering van jungler en support, lijkt succes in het verschiet te liggen voor de groep. Het team is nog steeds ongeslagen, na overwinningen tegen KVM Esports op woensdag en tegen ION SQUAD op maandagavond.

De nieuwe spelers van ION SQUAD lijken dan weer moeite te hebben hun draai te vinden. Alleen ADC Flif heeft de mercato overleefd. Na een eerste week met een dubbele nederlaag, zat succes er deze week opnieuw niet in. Na een eerste mislukking op maandagavond verloor de internationale formatie opnieuw van de vossen van Sector One.

De Brusselse organisatie sloot de tweede week af met twee overwinningen, waardoor het momenteel op de tweede plaats staat in het algemeen klassement. Sector One staat voor titelverdediger KRC Genk Esports, KVM Esports, LowLandLions en The Agency, die allemaal twee overwinningen en twee verliespartijen behaalden.

Op de voorlaatste plaats staat mCon Rotterdam, ver onder het niveau dat ze in het voorjaarssegment lieten zien. Het roster is sterk veranderd ten opzichte van drie maanden geleden, met het vertrek van Kruimel, Skude en Eliwood en de komst van Chazz, Denzi en Duimelot. Momenteel heeft de ploeg slechts één overwinning en drie nederlagen.

Eén ding is zeker, het zal nog een paar wedstrijden duren voordat er een duidelijke favoriet in de competitie opstaat, want teams proberen nog steeds nieuwe dingen uit op de Rift. Tot volgende maandag voor de derde week van het reguliere seizoen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top