Na 6-0 zege tegen Peter Wright, strandt Kim Huybrechts in halve finales van het Players Championship darts

Sport | vKim Huybrechts (PDC-34) is er woensdag in het Duitse Niedernhausen net niet in geslaagd zich voor de finale van het zeventiende toernooi in het Players Championship te plaatsen. De 36-jarige Antwerpenaar botste in de halve finales op Nathan Aspinall (PDC-18). Die won met 7-4. Kort voordien had Huybrechts in zijn kwartfinale wel wereldkampioen en 's werelds nummer een Peter Wright een 6-0 om de oren gegeven. Daarbij liet hij een gemiddelde van 107,36 optekenen.

Door Belga

Deel dit nieuws

Ook Mike De Decker (PDC-56) kon terugblikken op een sterk toernooi. Zo versloeg hij onder meer de Engelsman James Wade (PDC-5) met 6-4 en de Noord-Ier Brendan Dolan (PDC-24) met 6-3. Na een 6-4 overwinning tegen de Engelsman Steve Beaton (PDC-57) moest de Mechelaar in de kwartfinales met 6-2 het onderspit delven voor Aspinall.

Met uitzondering van Brian Raman (PDC-109), die in een Belgisch duel Mario Vandenbogaerde (PDC-99) met 6-5 achter zich liet, moesten Geert De Vos (PDC-96), Kenny Neyens (PDC-161) maar ook Dimitri Van den Bergh (PDC-9), na 6-4 verlies tegen Peter Hudson (PDC-83), al in de eerste ronde afhaken.

De toernooizege ging verrassend naar de Engelsman Scott Williams (PDC-90), die in de finale Aspinall met 8-5 het nakijken gaf.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top