RWDM bevestigt het vertrek van Rommens: "Hebben ons best gedaan om onze aanvoerder te houden"

D1B Pro League | Nicolas Rommens zal volgend seizoen niet meer te zien zijn in de 1B Pro League. De aanvoerder van RWDM verzilverde zijn uitstekende seizoen (waarin hij onder meer koning van de assist werd) met een transfer naar Zulte Waregem.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De transfer hing al enkele dagen in de lucht, maar werd nu ook officieel bevestigd door RWDM. De Brusselse club laat via haar social mediakanalen weten dat er een akkoord is bereikt met Zulte Waregem over de tranfer van Rommens. "We hebben ons best gedaan om onze aanvoerder te houden", klinkt het. "Maar zelf gaf hij aan dat hij graag zijn kans kreeg om op het hoogste niveau te gaan spelen. We wensen hem dan ook heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière. Thanks for everything Captain!"

Rommens speelde sinds de zomer van 2020 voor RWDM. De middenvelder stond meer dan 50x op het veld voor de Brusselaars. In totaal scoorde hij 11 goals en leverde hij 16 assists af. Vorig seizoen droeg Rommens ook de aanvoerersband.

Voor zijn periode bij RWDM speelde Rommens ook nog voor Roeselare, Dessel Sport en Westerlo. Bij de Kempenaars speelde hij ook al even op het hoogste niveau. Nu krijgt hij dus een nieuwe kans bij Zulte Waregem.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top