VALORANT: ScreaM en Nivera mogen met Team Liquid naar Challengers 2 play-offs

Esports | Terwijl het reguliere seizoen nog aan de gang is, heeft Team Liquid zich al geplaatst voor de play-offs van het tweede Challengers-evenement van het VCT-circuit. De twee Belgen ScreaM en Nivera zijn nu een stap dichter bij de volgende Masters en mogelijk het WK van VALORANT.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het reguliere seizoen gaat verder in de VALORANT Champions Tour, het globale competitieve circuit van de FPS. Alle regionale teams willen zich kwalificeren voor de volgende Masters in Kopenhagen. Maar om dat te doen, moeten ze in de top 3 van het Challengers-seizoen van hun regio eindigen. De Belgen in het circuit zijn alvast goed op weg.

Terwijl ze in het shirt van Team Liquid strijden, in het gezelschap van Dom "soulcas" Sulcas, Elias "Jamppi" Olkkonen en Aurimas "Dreamas" Zablockis, hebben de broers Benrlitom zojuist hun plaats in de play-offs bevestigd. De twee Belgen en hun teamgenoten sloten hun reguliere seizoen af met amper één nederlaag, tegen Guild Esports.

Dankzij hun tweede plaats in groep B zullen de spelers van Liquid onderaan de bracket aan hun reis beginnen. Als ze winnen, zullen onze landgenoten het moeten opnemen tegen Fnatic.

En gezien de inzet, zullen ze hun inspanningen tot het einde moeten volhouden. Want Team Liquid streeft niet enkel naar kwalificatie voor de laatste Masters van het seizoen, maar ook de kwalificatie voor het WK staat op het spel. De Copenhagen Masters biedt immers de laatste kans om punten te scoren in de VCT-ranking, die bepalend zal zijn voor de meerderheid van de teams. Afspraak op 17 juni voor de ontknoping... 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top