Warzone: Ontwikkelaars onthullen nieuwe map

Esports | De ontwikkelingsteams van Call Of Duty Warzone hebben op maandag 13 juni de nieuwe map onthuld die binnenkort zal verschijnen. De map moet Rebirth Island vervangen, dat wordt gebruikt in de Resurgence modus, en verschijnt op 20 juni.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is lang geleden dat de battle royale Call Of Duty: Warzone nieuwe content heeft gekregen. Zes maanden zijn verstreken sinds de release van Caldera en afgezien van een paar nieuwe wapens, mechanics en wijzigingen aan de HUD, is er weinig veranderd in het spel.

We moesten wachten tot 13 juni op de opfrisbeurt die de battle royale binnenkort zal ondergaan. Er werden gisteren hints over een nieuwe map onthuld via de Twitter-accounts van populaire influencers en streamers. Nog eens 21 uur later kregen we een volledig beeld van deze nieuwe map, die Fortune Keep heet.

Fortune Keep heeft hetzelfde kleurenpalet als grote zus Caldera, en lijkt groter te zijn dan voorganger Rebirth Island. Verschillende bezienswaardigheden zijn op de gepubliceerde kaart te zien. Een daarvan is de aanwezigheid van een (zeer) groot gebouw met de naam Keep, dat waarschijnlijk de plaats zal innemen van de legendarische Alcatraz-gevangenis op Rebirth Island.

De komst van een nieuwe map is dan wel positief, maar de ontwikkelaars doen een grote gok door spelers aan het spel proberen te binden tot de release van Warzone 2. De sequel is al aangekondigd en moet eind dit jaar uitkomen. Rebirth Island was het favoriete speltype geworden van een grote meerderheid van de spelers na de release van Caldera, dat niet de hele community verheugde. Laten we hopen dat Fortune Keep meer succes zal hebben. Anders lopen we het risico het spel voorgoed te zien verdwijnen...

De map zal beschikbaar zijn op de Warzone: Pacific-servers op 20 juni, als onderdeel van de volgende update van de game. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top