Lierse K. werkt aan nieuw bezoekersvak: "Huidige vak was niet zo ideaal geplaatst"

Challenger Pro League | Na een meer dan geslaagd seizoen wil Lierse Kempenzonen ook in de volgende voetbaljaargang enkele stappen vooruit zetten. De club mikt daarbij natuurlijk op een sportieve vooruitgang, maar ook naast het veld wordt er hard gewerkt aan de uitbouw van de club.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo wordt er dezer dagen hard gewerkt aan de plannen voor de (uit)bouw van een nieuw bezoekersvak. Bij Lierse Kempenzonen willen ze de bezoekende fans zo snel mogelijk naar een andere plek in het stadion krijgen nadat er vorig seizoen toch wel wat akkefietjes waren; zoals het knalincident tegen Waasland-Beveren.

“Het huidige bezoekersvak was niet zo ideaal geplaatst", vertelt voorzitter Luc Van Thillo bij RTV. "We gaan nu niet alleen de locatie aanpassen naar achter doel, maar dus ook een volledig nieuwe bezoekerstribune zetten. Deze bouw kadert in een groter stadionproject, Lisp+, maar we hebben nu beslist om de werkzaamheden rond het bezoekersvak als eerste fase uit te voeren."

De nieuwe bezoekerstribune zal bestaan uit 659 zitplaatsen, 100 staanplaatsen, 15 rolstoelplaatsen en 15 plaatsen voor de begeleiders. De omgevingsvergunning voor de tribune werd inmiddels alvast ingediend bij de stad Lier. De werken worden uitgevoerd door Infralier; de eigenaar van het stadion.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top