Engeland en Italië houden elkaar in evenwicht, Duitsland kan niet winnen in Hongarije

UEFA Nations League | In groep 3 van League A in de Nations League speelden Italië en Engeland zaterdag op papier de topper van de derde speeldag. De wedstrijd eindigde op 0-0. Duitsland kon niet winnen in Hongarije (1-1).

Door Belga

Deel dit nieuws

Italië werd vorig jaar Europees kampioen door Engeland in de finale met penalty's te kloppen op Wembley. De wedstrijd van zaterdag, gespeeld in het stadion van Wolverhampton, was spannend, maar het ontbrak aan doelpunten. Engeland leed eerder in de Nations League een nederlaag tegen Hongarije en speelde gelijk tegen Duitsland.

In dezelfde groep speelden Hongarije en Duitsland eveneens gelijk: 1-1. Nagy (6.) scoorde vlug voor de Hongaren maar Hofmann (9.) nette een handvol minuten later de gelijkmaker. Nadien bleven verdere goals verder uit. Na de draw blijft Italië leider in de groep met vijf punten, met een puntje voor op het verrassende Hongarije. Duitsland heeft nog een puntje minder (drie punten) en Engeland moet het stellen met slechts twee punten uit drie wedstrijden.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top