De tv-tips voor deze week zijn niet te versmaden!

Films | Een nieuwe week, een nieuwe lading televisietips. Proximus Pickx grasduinde in de televisiegids en pikte er enkele films en televisieprogramma's uit die je zeker niet mag missen of die op een of andere manier buitengewoon zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Kiss The Girls

In deze thriller met de onvolprezen Morgan Freeman verneemt de forensische psycholoog Alex Cross dat zijn nichtje Naomi ontvoerd werd. Ze is het negende slachtoffer van een seriemoordenaar. Wanneer hij de zaak onderzoekt, stelt hij al gauw vast dat de plaatselijke politiediensten zijn hulp niet bepaald op prijs stellen. Wanneer hij een slachtoffer van de moordenaar levend aantreft, probeert hij haar te verhoren maar al gauw blijkt dat ze zich door een zware val niets meer kan herinneren van haar gijzelnemer. Nog een leuk weetje om deze film mee te beginnen: wist je dat hoofdrolspeler Morgan Freeman sinds een tijdje persona non grata is verklaard door Rusland?

Bekijk 'Kiss The Girls' maandag 13 juni om 20u35 op VTM4 of waar je waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: The Talented Mr. Ripley

Onder het motto 'eentje is geentje' tippen we je nog een tweede thriller. Eentje die bovendien is genomineerd voor een reeks Oscars: 'The Talented Mr. Ripley'. In de film wordt Tom Ripley, een rol van Matt Damon, naar Rome gestuurd door scheepsmagnaat Dickie Greenleaf (Jude Law) om zijn zoon terug te halen naar de Verenigde Staten. Greenleaf denkt dat Ripley genoeg overtuigingskracht heeft om zijn zoon terug te halen, maar daar vergist hij zich lelijk in. De film werd maar liefst 57 keer genomineerd voor een filmprijs, maar kon er slechts 8 winnen, waaronder een BAFTA Award voor acteur Jude Law.

Bekijk 'The Talented Mr. Ripley' op dinsdag 14 juni om 20u35 op VTM3 of waar je waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Alex Agnew - Be careful what you wish for

Feminisme, het genderdebat, de #metoo-discussie, Zwerkbal en neuspeuteren. Alex Agnew heeft over werkelijk àlles een mening en kan het op zo'n leuke manier formuleren dat hij er voltijds zijn brood mee verdient. In 2019 toerde hij door het land met zijn voorstelling 'Be careful what you wish for'. Nog nooit dekte een vlag zo goed de lading, dat is wat we zelf konden vaststellen na het bekijken van deze show in het Sportpaleis. Op Play4 kan je de opname van deze show bekijken.

Bekijk 'Alex Agnew - Be careful what you wish for' op woensdag 15 juni om 21u25 op Play4 of waar je waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: Alloo bij

In het Vlaamse medialandschap zijn er weinig bekende gezichten die hun privéleven zo goed verbergen als An Lemmens. Rasinterviewer Luk Alloo weet deze week haar schild te doen zakken en biedt je zo een inkijk in de rebelse jeugd van de presentatrice. Zo gaan Lemmens en Alloo naar de middelbare school waar ze jarenlang haar broek versleet maar is er ook aandacht voor haar grote liefde voor dieren.

Bekijk 'Alloo bij' op donderdag 16 juni om 21u40 op VTM of waar je waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: Hotel Mumbai

Je kon de afgelopen jaren de Britse acteur Dev Patel in diverse films bewonderen: van de met Oscars bekroonde dramafilm 'Slumdog Millionaire' tot de komedie 'The Best Exotic Marigold Hotel'. In de biografische thriller 'Hotel Mumbai' uit 2018 neemt hij de hoofdrol van ober Arjun op zich. Hij werkt in het Taj Mahal Palace Hotel in het Indiase Mumbai, dat in 2008 werd getroffen door bloedige aanslagen. Arjun maakt de aanslagen vanop de eerste rij mee en hoopt levend uit de beschietingen te komen.

Bekijk 'Hotel Mumbai' op vrijdag 17 juni om 20u35 op Play4 of waar je waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top