Beleef de festivals vanop de eerste rij dankzij Proximus Pickx!

Graspop Metal Meeting |

De festivalzomer is eindelijk opnieuw van start gegaan! Omdat er zoveel grave festivals en optredens gepland staan, kan je niet overal bij zijn. Festival FOMO bestaat! Dankzij Pickx hoef je niets van de festivalsfeer te missen en waan je jezelf op de festivalweide dankzij onlinelivestreams op Pickx.be, Pickx Live en via de app. Zo kan je alles volgen op Graspop Metal Meeting, Rock Werchter, Tomorrowland, Pukkelpop en de Proximus Pop-up Arena aan de kust. We bieden je overzicht van al het moois dat komen gaat!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Graspop Metal Meeting

Hopelijk zijn alle metalfans goed ingesmeerd en gehydrateerd want Graspop Metal Meeting zorgt van 15 tot en met 18 juni weer voor schroeiend hete optredens! Geen GMM editie zonder indrukwekkende line-up, want bands als Gojira, Mötley Crüe, Pantera, Guns N' Roses, Hollywood Vampires, Avatar en Ghost zullen de weide dit jaar in vuur en vlam zetten. De online livestream op Pickx.be begint al bij de start van de festivaldag. Op Pickx Live kan je van 20u tot middernacht een mix van liveconcerten, uitgestelde concerten, interviews en reportages volgen. Maak met andere woorden van je woonkamer een moshpit waar je samen met je vrienden kan staan headbangen. 

Beleef Graspop Metal Meeting live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 15 en 18 juni alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds verder van 20u tot middernacht via de app of op Pickx Live (zender 11).

Rock Werchter

Duizenden festivalgangers kijken reikhalzend uit naar Rock Werchter, dat dit jaar plaatsvindt van 29 juni tot 2 juli. Ook dit jaar maken er enkele wereldsterren hun opwachting op de affiche. Op de eerste dag kan je dromerig meekwelen met the 1975, Froukje, Warhaus, Aurora, Iggy Pop en Mumford & Sons. De volgende dag kan je je dan weer volledig uitleven op muziek van Black Box Revelation, Kasabian, The Black Keys, Liam Gallagher, Sons en Red Hot Chili Peppers. Voor de dromers onder ons: rep je die dag naar The Haunted Youth, Bear's Den, Tamino en Ben Howard. Zaterdag vertoef je in een ander universum met Paolo Nutini, Sigur Rós, Xavier Rudd en Oscar and the Wolf. Afsluiten doe je met kanjers als Lil Nas X, Christine and the Queens, Rosalía en Arctic Monkeys.

Beleef Rock Werchter live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 29 juni en 2 juli alle concerten terugvinden op Pickx.be! Of volg het feestgedruis ‘s avonds via de app of op Pickx Live (zender 11). Download de app hier voor Android en Apple.


Les Ardentes

Na een recordopkomst in 2022 is het Luikse urban festival Les Ardentes weer terug in Rocourt. Van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli staat daar een line-up vol grote namen uit de Franstalige en internationale hiphopwereld op het programma. Voor elke hiphopfan valt er wat te genieten, van Amerikaanse grootheden als Kendrick Lamar en Travis Scott tot Franse namen als Booba, DJ Snake, Aya Nakamura en Kaaris. Het wordt een veelbelovende editie.

Beleef Las Ardentes live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 6 en 9 juli alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds verder van 20u tot middernacht via de app of op Pickx Live (zender 11).

Pukkelpop

De festivalweide in Hasselt maakt zich klaar voor een pittig feestje met de grootste muzikale kanjers van 17 tot 20 augustus. Knal op de beats van Loyle Carner, Brutus en Yungblud, ga los op de opzwepende tonen van Billie Eilish en Florence + The Machine en laat je vervoeren door de magische sfeer van M83, Boygenius, Ethel Cain, The Aces, Angèle, girl in red en Foals. Het minste wat we kunnen zeggen is dat je een gevarieerd en gespierd muziekaanbod te wachten staat. Het is duidelijk dat Pukkelpop vastbesloten is om zijn reputatie als een van de beste Belgische festivals hoog te houden.

Beleef Pukkelpop live vanop de eerste rij dankzij Pickx gedurende de hele festivalzomer. Je kan tussen 17 en 20 augustus alle beschikbare concerten terugvinden op Pickx.be. Of volg het 's avonds verder via de app of op Pickx Live (zender 11).

Hoe kan ik dit alles bekijken?

Je kan overdag live kijken op Pickx.be via online streaming, waar elke dag van je favoriete festival zal worden uitgezonden. Alternatief kan je ook elke avond op televisie afstemmen op Pickx Live op zender 11, waar je in alle comfort op een groot scherm niet alleen de hoogtepunten van de dag voorgeschoteld krijgt maar ook interviews en reportages, zodat je niets hoeft te missen!

Wil je van deze festivals genieten op een plek of moment dat jou past? Geen zorgen, want dankzij de Pickx-app neem je de festivallivestream met je mee en kan je zelf kiezen wanneer je de concerten herbekijkt! De app is toegankelijk via je MyProximus-login. Vergeet tot slot niet dat we ook een replayfunctie aanbieden: je kan de livestream tot 7 dagen na de uitzending bekijken!

Een link naar de Pickx App vind je in de App Store of Google Play Store. Om de Pickx app succesvol te starten heb je de eerste keer wel je MyProximus login gegevens nodig. Je wachtwoord kwijt? Hier vind je de link terug om het op te halen.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top