Dit zijn de populairste films en series op Netflix in België

Films | Op een blauwe maandag kan je gezellig naar de televisie kijken, een boek lezen of... Netflix openen. Daar prijken weer heel wat spannende films en series op. Maar welke zijn nu het populairst in België? Proximus Pickx zocht het uit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Interceptor

De Amerikaanse legerkapitein J.J. Collins (Elsa Pataky) slijt haar dagen op een verafgelegen legerbasis waarmee ze haar land kan verdedigen tegen inkomende atoomaanvallen. Ze moet in actie treden wanneer er plots zestien kernraketten richting de Verenigde Staten worden gelanceerd en haar basis gesaboteerd wordt. Collins is niet onder de indruk van deze gebeurtenissen en valt terug op haar jarenlange militaire training.

Ontdek ‘Interceptor’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Stranger Things

Enkele weken geleden introduceerde Netflix het vierde seizoen van de populaire horrorserie ‘Stranger Things’. Het eerste deel, ‘Volume 1’, is sinds 27 mei te zien op de streamingdienst. ‘Volume 2’ wordt op 1 juli vrijgegeven. In dit nieuwe seizoen maken we kennis met ‘Vecna’: een nieuw bloeddorstig monster dat het stadje Hawkins de stuipen op het lijf jaagt en de vriendengroep voor een geheimzinnig raadsel stelt.

Ontdek het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Hustle

Stanley Sugarman (Adam Sandler) is een basketbalscout voor de Philadelphia 76ers. Hij wordt onterecht ontslagen en last een persoonlijke pauze in. Hij stuit in het buitenland op een jongeman met heel wat basketbalpotentieel, maar ook met een moeilijk verleden. Hij brengt de jonge knul naar de Verenigde Staten en wil samen met hem bewijzen dat ze allebei opnieuw hun kans moeten krijgen in het leven. 'Hustle' werd geproduceerd door Lebron James en Adam Sandler. Die laatste kiest steeds vaker voor dramatische rollen. Wil je meer weten over de carrière van Sandler? Klik dan hier.

Ontdek ‘Hustle’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Surviving Summer

Summer Torres (Sky Katz) is een rebelse Amerikaanse tiener die in New York City woont. Haar ouders storen zich aan het feit dat ze zeer opstandig is en enkel en alleen het stadsleven kent. Ze wordt daarom naar het Australische kuststadje Shoreheaven gestuurd om een andere kant van het leven te ontdekken. Ondanks het feit dat Summer aanvankelijk tegen dit avontuur opkijkt, draait ze toch bij.

Ontdek ‘Surviving Summer’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

A Perfect Pairing

Lola (Victoria Justice) is een verkoopster van een Amerikaans wijnbedrijf uit Los Angeles. Ze heeft haar job opgezegd om een eigen wijnbedrijf op te starten en trekt naar het Australische platteland om haar allereerste klant te strikken. Daar helpt ze mee op de boerderij en ontmoet ze Max, een intrigerende man die haar wel kan bekoren.

Ontdek ‘A Perfect Pairing’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top