Plof dit weekend in de zetel met deze kijktips!

Series | Hoera, het aftellen naar het weekend kan eindelijk stoppen. Leg het werk even aan de kant en plof je keihard neer voor de televisie. Daar is dit weekend immers weer heel wat leuks op te zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: Wildlife (2018)

Joe (Ed Oxenbould) is de veertienjarige zoon van Jeanette (Carey Mulligan) en Jerry (Jake Gyllenhaal). Hij is getuige van hoe het huwelijk van zijn ouders op de klippen loopt nadat zijn vader Jerry zijn job verliest en zich bij de brandweer aansluit. Zijn moeder leert een nieuwe man kennen en dat vindt Joe maar niets.

Bekijk ‘Wildlife’ op 10 juni om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Interceptor

JJ Collins (Elsa Pataky) is een Amerikaanse legerkapitein die haar land tegen atoomaanvallen moet beschermen. Ze komt in actie omdat er zestien kernraketten richting de Verenigde Staten worden verstuurd en ziet tegelijkertijd hoe haar legerbasis (met afweergeschut) uitgeschakeld wordt. Hierdoor wordt ze genoodzaakt om terug te vallen op haar jarenlange tactische en militaire trainingen.

Ontdek ‘Interceptor' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zaterdag: Magic Mike

Mike (Channing Tatum) is een charismatische mannelijke stripper die op een lukrake dag Adam (Alex Pettyfer) ontmoet. Adam is, in tegenstelling tot Mike, gesloten en ingetogen en op zoek naar een job. Mike biedt hem de kans aan om te leren strippen in Club Xquisite van zijn baas Dallas (Matthew McConaughey) als ‘The Kid’ en neemt Adam onder zijn hoede.

Bekijk ‘Magic Mike’ op 11 juni om 20u35 op VTM2 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Stranger Things (Seizoen 4)

Drie jaar nadat het derde seizoen van ‘Stranger Things’ op de wereld werd losgelaten, is het vierde seizoen van deze horrorserie eindelijk daar. In dit nieuwe seizoen maken we kennis met ‘Vecna’: een nieuw bloeddorstig monster dat het stadje Hawkins de stuipen op het lijf jaagt en de vriendengroep voor een raadsel stelt. Het vierde seizoen van Stranger Things wordt in twee delen op de wereld losgelaten. Het eerste deel, ‘Volume 1’, is sinds 27 mei te zien op de streamingdienst. ‘Volume 2’ wordt op 1 juli vrijgegeven.

Ontdek ‘Stranger Things’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Zondag: Seraphim Falls

Vijf jaar na het einde van de Amerikaanse burgeroorlog kan de Amerikaanse kolonel Morsman Carver (Liam Neeson) het verleden nog steeds niet laten rusten. Hij is er op gebrand om Gideon (Pierce Brosnan) te vinden, de man die hem tijdens de burgeroorlog heeft verraden. Zijn zoektocht leidt hem dwars door de Amerikaanse wildernis.

Bekijk ‘Seraphim Falls’ op 12 juni om 20u35 op VTM4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Uncharted

Nathan Drake (Tom Holland) is een jonge schattenzoeker die de hele wereld rondreist en ondertussen allerlei mysteries ontrafelt. Hij wordt onder de hoede genomen door de oudere zakenman Victor Sullivan (Mark Wahlberg) die eveneens naar schatten zoekt en in Drake heel wat potentieel ziet. Drake en Sullivan gaan samen op zoek naar een van de meest geheimzinnige schatten ter wereld wereld en moeten het tijdens deze queeste opnemen tegen de meedogenloze Santiago Moncada (Antonio Banderas).

Uncharted’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top