Opgepakte verdachte is 22-jarige man uit Geleen

Nieuws | De opgepakte verdachte in het kader van de verdwijning van de 9-jarige Gino is een 22-jarige man uit het Nederlands-Limburgse Geleen. Dat meldt de politie zaterdagmiddag op Twitter. Eerder op zaterdag werd een lichaam aangetroffen bij een woning, dat mogelijk van de vermiste jongen is.

Door Belga

Deel dit nieuws

De politie meldt verder dat op sociale media namen en foto's de ronde doen van iemand die wordt gelinkt aan de vermissing. "Dit gaat NIET om de verdachte in deze zaak", waarschuwt ze. "Wij verzoeken dringend om deze beelden te verwijderen en niet te delen."

Afgelopen nacht werd de verdachte opgepakt in Geleen, hij wordt verdacht van ontvoering. De politie trof zaterdagochtend ook een lichaam aan in de gemeente. "We houden er ernstig rekening mee dat dit het lichaam van Gino is", klinkt het.

"We realiseren ons dat dit bericht enorme impact heeft op de familie en op iedereen die heeft bijgedragen aan de zoektocht. Op dit moment kan niet meer informatie bekend worden gemaakt. Op een later moment vandaag zal aanvullende informatie worden gedeeld in een persconferentie op een nader te bepalen locatie", aldus de politie.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top