Fnatic neemt twee Denen van Copenhages Flames over

CS:GO | De Britse organisatie Fnatic kondigde vrijdag de komst van twee leden van Copenhages Flames aan. Nico "nicoodoz" Tamjidi and Fredrik "roeJ" Jørgensen worden beloond voor hun knappe prestatie tijdens de recente CS:GO Major in Antwerpen, waar de Denen de play-offs haalden. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Sinds de overschakeling naar een grotendeels Brits roster, is Fnatic allesbehalve succesvol geweest op Counter-Strike. Het falen in de RMR van de PGL Major in Antwerpen bleek de druppel voor de legendarische organisatie: na twee woelige maanden bleven enkel mezii en KRIMZ over in het actieve roster. 

Fnatic lijkt vertrouwen te hebben in dat duo: “KRIMZ heeft geen introductie nodig: een Fnatic-legende in elke definitie van het woord (…) die blijft demonstreren waarom hij aan de top van het spel staat. Mezii kwam erbij in augustus 2021, en toonde zichzelf al snel als een betrouwbare, zelfverzekerde speler, maar ook als een sterke leider binnen de server,” aldus het persbericht van Fnatic. De Brit zal in de komende toernooien de rol van IGL op zich nemen.

De bazen van Fnatic lijken in te zetten op een internationaal roster met de komst van AWPer Nico "nicoodoz" Tamjidi and rifler Fredrik "roeJ" Jørgensen. De twee Denen verlaten Copenhagen Flames na een sterke prestatie tijdens de PGL Major in Antwerpen, waar het roster de kwartfinales in het Sportpaleis haalden. Het roster van Fnatic telt nu dus twee Denen, een Zweed en een Brit.

Er wordt nu nog gezocht naar een vijfde speler. Geruchten wijzen in de richting van HEAP, een jonge Zweed die indruk maakte bij Team Dignitas en sinds vorige maand op de transferlijst van de organisatie staat. De organisatie is in ieder geval al bezig met try-outs: “We zijn testen momenteel het 5e en laatste deel van onze puzzel, en nemen de tijd om de perfecte persoon voor deze cruciale rol te vinden,” leest het persbericht.

Veel tijd heeft Fnatic nochtans niet meer: het roster neemt al op 8 juni deel aan de Pinnacle Cup Championship 2022. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top