Fortnite kondigt terugkeer naar LAN aan

Esports | De meeste Fortnite-competities werden online gehouden, maar Epic Games heeft aangekondigd dat de Battle Royale eindelijk zal terugkeren naar LAN. Het eerste fysieke evenement is de FNCS Invitational 2022, die op 12 en 13 juli in North Carolina (VS) zal plaatsvinden. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Fans van de Fortnite-scene mogen blij zijn, want ze wachten al een tijdje op het nieuws dat Epic Games eind mei uit de doeken deed. Na 2 jaar van online competities heeft de ontwikkelaar en verantwoordelijke voor het competitieve circuit van de Battle Royale de terugkeer naar LAN aangekondigd.

En de eerste kans voor het publiek om de beste spelers ter wereld in actie te zien, zal tijdens de FNCS Invitational 2022 zijn. Volgens het persbericht van de uitgever worden verschillende iconische duo’s uit de hele wereld uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi, dat op 12 en 13 juli zal plaatsvinden in Raleigh, North Carolina, in de Verenigde Staten. 

En voor de terugkeer naar live actie heeft Epic Games alles uit de kast gehaald. De uitgever zal de toeschouwers niet alleen oog in oog brengen met hun idolen, maar ook een cash prize van in totaal één miljoen dollar beschikbaar stellen. 

Epic Games verduidelijkte wel de locatie en datum kunnen veranderen, afhankelijk van de gezondheidssituatie en de veiligheidsomstandigheden in het land.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top