Borry verlengt bij Dender; dat reeds drie oefenduels vast heeft liggen

Challenger Pro League | De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt gestaag bij promovendus Dender EH. Zo werden de eerste oefenduels al officieel bekend gemaakt én slaagde de club erin om na Mike Smet ook Kjetil Borry te overtuigen van een verlengd verblijf in het Van Roystadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 27-jarige Borry was einde contract bij de kampioen van 1e Nationale, maar zette deze week een krabbel onder een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2025 bij Dender houdt. De centrumverdediger speelt sinds 2019 bij Dender nadat hij in de jaren voordien van het profvoetbal proefde bij KSV Roeselare en Waasland-Beveren. Borry had vorig seizoen bij Dender het meeste speelminuten van alle veldspelers.

Dender kondigde - via de officiële website - ook al drie oefenduels aan. Op 12 juli wordt er geoefend tegen FC Knokke; dat recent nog mee in de eindronde speelde. Acht dagen later (20/07) staat er een oefenpot geprogrammeerd tegen KSV Oudenaarde en één dagje later wordt er gespard tegen de buren van Denderhoutem.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top