Lierse K. haalt alweer een OHL'er van het geboortejaar 2000 naar het Lisp

Challenger Pro League | Lierse Kempenzonen heeft donderdagnamiddag een derde nieuwkomer voorgesteld. Na Jarno Libert (RWDM) en Maxime De Bie (KV Mechelen) werd nu ook Daan Vekemans toegevoegd aan de selectie. Vekemans is een 22-jarige aanvaller die de voorbije jaren aan het venster kwam piepen bij OH Leuven; maar toch niet door kon breken. Nu waagt de voormalige Belgische jeugdinternational dus zijn kans bij Lierse Kempenzonen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Met Vekemans haalt Lierse Kempenzonen al voor de vierde keer een speler bij OHL die geboren is in 2000. Eerder passeerde middenvelder Jo Gilis al op het Lisp terwijl verdedigerrs Jordy Gillekens en Brent Laes nog steeds in Lier voetballen.

Vanzelfsprekend kregen Gillekens en Laes dan ook een telefoontje van Vekemans vooraleer hij zijn handtekening onder een tweejarig contract zette. "Laes en Gillekens hebben mij alvast zeer positieve zaken verteld over de club", bevestigt Vekemans op de officiële website van Lierse Kempenzonen.

"Het familiale karakter van de club en de sfeer die er heerst zijn op mijn lijf geschreven", vervolgt hij. "Ik ben er van overtuigd dat ik de club veel kan bieden, en dat Lierse mijn carrière opnieuw een boost kan geven. Zelf ben ik een hardwerkende spits met veel diepgang. Hopelijk kan ik de netten regelmatig doen trillen. Laat het seizoen maar snel van start gaan!"

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top