VALORANT: Is een 1v1 modus in ontwikkeling?

Esports | Veel gamers kijken uit naar 1v1-deathmatch op VALORANT, en een screenshot op Twitter suggereert dat een gelijkaardige spelmodus op het punt staat te verschijnen op de FPS van Riot Games. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

De tactische FPS VALORANT viert zijn tweede verjaardag, en is het al een tijdje geleden dat ontwikkelaar Riot Games een nieuwe spelmodus onthulde. De recentste modus, “Escalation”, dateert van vorig jaar. 

Liefhebbers van updates kunnen hun hart ophalen bij de laatste geruchten die op het web de ronde doen. Terwijl Riot Games tot zover enkel game modes heeft uitgebracht met teams van vijf spelers, of teams van tien spelers in FFA, wordt er blijkbaar gewerkt aan een compleet andere speltype. In een screenshot die werd gedeeld door het Twitteraccount ValorLeaks, valt de naam "Deathmatch 1v1" op…

We weten al wat je denkt. Er verschijnt er op dit moment geen soortgelijke vermelding op de cliënt. De kans is dus groot dat de screenshot afkomstig is van een private client, waarschijnlijk bedoeld voor het testen van nieuwe functies die aan het spel zijn toegevoegd. Het is mogelijk dat een dergelijk speltype momenteel wordt getest, maar niets wijst erop dat die in de definitieve versie van het spel terecht zal komen en dus voor alle spelers beschikbaar zal zijn. 

Een andere mogelijkheid is dat dit speltype enkel bedoeld is voor speciale evenementen die door Riot Games worden georganiseerd, tussen professionele spelers of streamers bijvoorbeeld. Volgens de informatie die ValorLeaks heeft verzameld, zou dit speltype gespeeld worden in Bo10 of Bo13.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top