Livestream: IEM Dallas - Grote finale

CS:GO | Geniet deze zondag vanaf 17u50 van de grote finale van IEM Dallas, live uitgezonden op Proximus Esports maar ook op televisie op Pickx Live!

Door Proximus

Deel dit nieuws


Enkele weken na de overwinning van FaZe Clan tijdens de PGL Major in Antwerpen, zijn de beste CS:GO-teams van de planeet de Atlantische Oceaan overgevlogen. Het prestigieuze Intel Extreme Masters-circuit maakt zijn comeback op het Amerikaanse continent, meer bepaald in Dallas, na twee jaar afwezigheid.

Livestream:De 16 gekwalificeerde teams hebben de laatste vijf dagen twee double elimination trees afgelegd. Alleen de beste drie van elke bracket ging door naar de finales, die worden gespeeld op het podium van het Kay Bailey Hutchison Convention Center.

Enkele grote namen ontbreken, zoals NAVI en Heroic, die niet konden reizen vanwege visumproblemen. Het internationale FaZe Clan, dat op het moment van schrijven nog steeds in het toernooi zit, is dan ook de grote favoriet in deze competitie. Als het team wint in Dallas, hoeft het nog maar één Grand Slam-titel te behalen om aanspraak te kunnen maken op het miljoen dollar prijzengeld dat is beloofd aan het team dat vier van de tien evenementen op het ESL-circuit kan winnen.

Hoe dan ook, afspraak op zondag vanaf 17u50 Proximus Esports en op televisie op Pickx Live, voor wat een explosieve grote finale belooft te worden!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top