eClub Brugge werft n0te en Nexius aan

CS:GO | Na een succesvol avontuur met Mateusz "matty" Kolodziejczyk en Mateusz "n0tice" Wolniak kondigde eClub Brugge enkele dagen geleden aan dat het afscheid neemt van de Poolse spelers. Om hen te vervangen, heeft de club Roman "n0te" Hamze en Bram "Nexius" Campana binnengehaald.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Er zijn veranderingen op til in het team dat nu al meer dan een jaar het CS:GO-circuit van de Benelux domineert. Hoewel het team titels bleef verzamelen, heeft eClub Brugge toch het afscheid aangekondigd van twee spelers: Mateusz "matty" Kolodziejczyk en Mateusz "n0tice" Wolniak. De Polen werden op 2 februari 2021 aangenomen om de ploeg die we sindsdien kennen te vervolledigen.

En om hen te vervangen, heeft de Brugse club kosten noch moeite gespaard. De geruchten die al geruime tijd de ronde deden, bleken te kloppen: de organisatie heeft Roman "n0te" Hamze en Bram "Nexius" Campana aangenomen, twee spelers die heel bekend zijn in de scene.

De eerstgenoemde speelt sinds eind januari voor KRC Genk Esports, en heeft altijd geschitterd in het blauwe shirt. Volgens de community heeft de 16-jarige het potentieel om een ster in de Benelux te worden. Met KRC eindigde hij als derde in de Elite Series Spring Split 2022, nadat hij de kwalificatie voor de groepsfase van het ESL Benelux Championship Spring 2022 had gemist.

Nexius draagt het shirt van LowLandLions al sinds 8 juli 2021. Met dat team heeft hij een aantal geweldige prestaties neergezet. Het team won de Kayzr League Spring 2022 en de eerste editie van de Elite Series in 2021. Hij was een belangrijk onderdeel van het enige team dat erin slaagde de Bruggelingen van een titel te houden.

Hoewel het nieuwe team nog niet heeft kunnen laten zien waartoe het in staat is, was het eerste optreden van Nexius in het roster een succes. Deze zaterdag verloor het team de grote finale van het internationale toernooi Ace X Prague Open 2022. Een mooie prestatie, gezien dat n0te zelfs nog geen voet op de server heeft gezet. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top