Dender EH rond de tafel met Borry en Casagolda

Sport | Dender EH speelde in het verleden al wel in tweede klasse, maar staat straks toch voor haar grote debuut in de 1B Pro League. Zoals algemeen geweten is de B-reeks van ons profvoetbal misschien wel de moeilijkste reeks om in te functioneren en dus wil de kampioen van 1e Nationale graag ook wat 1B-ervaring in rangen hebben.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club praat momenteel dan ook met Kjetil Borry en Esteban Casagolda over een verlengd verblijf in het Van Roystadion. Beiden waren vorig seizoen sterkhouder bij Dender én hebben reeds de nodige ervaring in 1B. Hun contractverlenging staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van de Oost-Vlaamse club.

De 27-jarige Borry was in het afgelopen seizoen de veldspeler met de meeste speelminuten bij Dender EH. Daarnaast verzamelde de centrumverdediger tussen 2017 en 2019 al speelminuten in 1B bij KSV Roeselare. Het Nieuwsblad weet dat Borry inmiddels al een voorstel op zak heeft en eerstdaags zal beslissen of hij aan boord blijft bij Dender EH.

Ook voor de 35-jarige Esteban Casagolda ligt er een nieuw contract klaar. De aanvaller was vorig seizoen topschutter bij Dender (10 goals) en speelde de voorbije jaren zo'n 100 duels in 1B. De Spaanse Belg staat zelfs nog in de top tien van all-time topschutters van de reeks (7e). De spits zou zijn doelpuntentotaal graag nog wat opkrikken en staat alvast open voor een verlengd verblijf.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top