Leve de dieren dankzij de Proximus VOD-catalogus!

Films | Het succes van een film hangt niet altijd af van een steengoede acteur of actrice. Soms slaagt een dier, of een speciaal wezen, er immers in zijn eentje in om mensen naar de cinemazalen te lokken. Proximus Pickx dook in de filmarchieven en selecteerde enkele steengoede films met dieren die van 31 mei tot en met 29 juni in de VOD-catalogus te zien zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hachi: A Dog's Tale

Hachiko is een Japanse Akita-hond die zijn baasje, professor Parker Wilson (Richard Gere), dagelijks naar het station brengt en daar elke dag ook opwacht. De twee zijn beste vrienden maar die vriendschap komt abrupt tot een einde wanneer Wilson een hartaanval krijgt op het werk en vervolgens overlijdt. Hachiko is echter hondstrouw en blijft elke dag, op hetzelfde uur, voor negen jaar lang, wachten aan het station op zijn baasje.

'Hachi' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. ‘Hachi: A Dog's Tale’ is vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Hero Dog: The Journey Home

Royce (Steve Byers) is een blinde man die zijn familie wil bezoeken. Om die te bereiken moet hij een overzetboot nemen die een groot meer doorkruist. De kapitein van de overzetboot wordt halverwege de tocht onwel en verliest het bewustzijn. Royce ziet zich genoodzaakt om hulp te gaan zoeken en schakelt hiervoor de meegereisde alaska-malamute, Chinook, in. Deze hond moet de blinde Royce doorheen alle gevaren van de wilde natuur gidsen en veilig naar zijn familie escorteren.

‘Hero Dog: The Journey Home’ is vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Clifford: de Grote Rode Hond

Emily Elizabeth (Darby Camp) is een jong meisje dat op een dag een kleine rode puppy van een magische dierenbeschermer krijgt. De puppy, Clifford, krijgt enorm veel liefde en groeit hierdoor uit tot een gigantische hond van wel drie meter hoog. Emily neemt haar grote viervoeter mee op wandel door de straten van New York City, maar trekt hierdoor ook heel wat aandacht…

'Clifford: de Grote Rode hond’ is vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Abominable

Het Chinese tienermeisje Yi ontdekt toevallig dat er een levende yeti op het dak van haar appartementsgebouw in Shanghai woont. Ze noemt hem Everest en bedenkt samen met haar twee vrienden, Jin en Peng, een plan om het wezen terug te brengen naar zijn familie in de bergen. Het drietal moet wel oppassen want de illustere zakenman Burnish heeft ook zijn zinnen gezet op het unieke wezen.

‘Abonimable’ is vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Over the Hedge

Richie de wasbeer vult zijn dagen als notoire voedseldief. Hij is echter een hele hoop lekkernijen kwijtgespeeld en moet deze zo snel als mogelijk zien terug te winnen. Hij trommelt zijn nietsvermoedende bosvrienden op en samen zetten ze koers richting de grote haag, richting de gevaarlijke mensenwereld.

‘Over the Hedge’ is vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

The Secret Life of Pets 1 & 2

Het leven van hondje Max wordt helemaal overhoop gegooid wanneer zijn baasje plots met een nieuwe hond naar huis komt. De twee viervoeters kunnen het maar moeilijk met elkaar vinden maar moeten de strijdbijl begraven wanneer ze ontdekken dat er een konijn een legertje achtergelaten huisdieren samenstelt om amok te maken in de stad. In de vervolgfilm, ‘The Secret Life of Pets 2’, zien we hoe Max omgaat met de komst van een baby in huis, hij een verloren schaap terugvindt op een boerderij en zo het vertrouwen wint van Rooster, de hond die alle touwtjes in handen heeft op diezelfde boerderij.

‘The Secret Life of Pets 1 & 2’ zijn vanaf 1 tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Zeventig jaar voordat Harry Potter aan zijn magische avonturen begon, trok de excentrieke zoöloog Newt Scamander de wereld rond. Zijn missie bestond er in om zo veel magische wezens te vangen en toe te voegen aan zijn bestiarium. Scamander belandt op een dag in New York City en daar ontsnappen enkele magische creaturen uit zijn koffer. Zij zetten de boel in ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ helemaal op stelten.

In ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ schakelt professor Albus Dumbledore (Jude Law) Newt Scamander (Eddie Redmayne) in om een team te leiden tegen de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen). Het team komt veel obstakels tegen en komt oog in oog te staan met het gigantische leger van Grindelwald. Nu er zoveel op het spel staat is de vraag: hoe lang kan Dumbledore zich nog blijven verstoppen zonder zelf actie te ondernemen?

De derde film uit deze filmserie, ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’, zien we hoe Gellert Grindelwalt uit de gevangenis is ontsnapt en zoveel mogelijk tovenaars aan zijn zijde probeert te scharen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Enkel zijn oude vriend Albus Dumbledore is in staat om Grindelwalds plan te dwarsbomen, al heeft hij daarvoor wel de hulp nodig van zijn vroegere leerling Newt.

'The Fantastic Beasts-filmreeks’ is vanaf 1 juni tot en met 29 juni beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de VOD-catalogus? Druk op het 'On Demand' of 'Shop'-knop van je afstandsbediening of ga rechtstreeks naar de VOD- catalogus online!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top