Red Lion Wegnez na tweede zege tegen Frankrijk: "Waren veel beter dan zaterdag"

Sport | De Red Lions waren overtuigender dan zaterdag, vooral in de eerste helft, toen ze Frankrijk zondag voor de tweede keer op rij versloegen in hun 10e wedstrijd in de Hockey Pro League in Antwerpen. Dat zag ook Victor Wegnez.

Door Belga

Deel dit nieuws

De olympische en wereldkampioenen wonnen de dag ervoor al met 2-1, en op zondag wonnen ze opnieuw met 3-1 tegen Frankrijk. "We waren veel beter vandaag", gaf Wegnez toe, die werd verkozen tot man van de wedstrijd. "Met deze overwinning sprokkelen we op acht dagen 11 van de 12 punten. Dat is niet slecht, vooral omdat we met veel jonge spelers spelen die nog wat automatismen moeten leren."

"Dit zijn bemoedigende tekenen voor de toekomst. Arthur Van Doren, Sébastien Dockier en Alexander Hendrickx komen binnenkort terug van het Nederlands kampioenschap, net als Vincent Vanasch die de competitie in Duitsland afwerkt. Ik kijk er naar uit."

Naast deze vier ontbrekende spelers moeten ook Antoine Kina, Loïck Luypaert en Florent Van Aubel, die nog aan het revalideren zijn, aan de lijst worden toegevoegd. Het hoofddoel van de mannen van Michel van den Heuvel is over iets meer dan 7 maanden, het verdedigen van hun wereldtitel in India.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top