Last chance to binge: Deze titels op Netflix verdwijnen heel binnenkort!

Series | Netflix haalt regelmatig het hakmes door het omvangrijke aanbod aan films en reeksen. Van de onvolprezen Noorse komische reeks 'Dag' tot de spannende spionageserie 'Homeland': allen zijn ze verdwenen van de streamingdienst om niet meer terug te komen. Gelukkig heeft Proximus Pickx een lijstje van titels die binnenkort verdwijnen op Netflix. Mis deze kans niet!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ready Player One

Enkele maanden geleden brachten we deze actieprent van Steven Spielberg als televisietip, maar nu krijg je nog een kans om 'Ready Player One' te bekijken via Netflix. In de film volgen we Wade Watts, een Amerikaanse tiener die in een dystopische toekomst leeft en zijn zorgen probeert te vergeten door regelmatig in te loggen op OASIS, een virtuele wereld waar alles kan en alles mag. Op een dag overlijdt de bedenker van OASIS en geeft hij zijn erfenis aan de winnaar van een nieuwe missie. Als Watts die als eerste kan voltooien, wordt hij de nieuwe baas van OASIS en zijn al zijn zorgen van de baan.

Bekijk ‘Ready Player One’ tot 31 mei 2022 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

The Dictator

Inmiddels weet je ongetwijfeld wel dat Sacha Baron Cohen een patent heeft op het parodiëren van talrijke wereldleiders en beroemdheden. Voor de rol van generaal Aladeen in 'The Dictator' liet hij zich inspireren door enkele grote (maar vooral overleden) dictators als Kim Jong-il (Noord-Korea), Moeammar Khadaffi (Libië), Mobutu Sese Seko (Democratische Republiek Congo) en Saparmurat Niyazov (Turkmenistan). Het resultaat is een satirische film die geen enkele taboe intact laat. Een ander pluspunt van deze film is dat Cohen niet meer gebruik maakt van de typische Borat-grapjes waarbij de protagonist mensen ongevraagd lastig valt.

Bekijk ‘The Dictator’ tot 31 mei 2022 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Police Academy

In 'Police Academy' beslist de burgemeester van een Amerikaanse stad dat de toegangseisen van de plaatselijke politieschool serieus worden versoepeld. Lengte, gewicht en conditie zijn niet meer van belang, zolang je maar politieagent wil worden. Het resultaat is dat een groep van allesbehalve getalenteerde rekruten de opleiding probeert te doorworstelen, vaak met een hilarisch resultaat. Bij sommigen heeft de 'Police Academy'-filmfranchise een slechte naam, maar dat is hoofdzakelijk omdat de running gags in de eerste film nog werkelijk grappig zijn, maar dat minder het geval is in de sequels.

Bekijk ‘Police Academy’ tot 31 mei 2022 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Midnattssol

Fans van Scandinavische politiereeksen zullen het ongetwijfeld niet waarderen dat deze Zweeds-Franse televisiereeks, beter bekend als 'Midnight Sun', binnenkort van Netflix verdwijnt. De reeks speelt zich af in het Zweedse Kiruna, waar een mysterieuze moord gebeurt op een man van Franse nationaliteit. De Franse politieluitenante Kahina Zadi wordt ter plaatse gestuurd om de Zweedse politie te helpen met het moordonderzoek. Ze moet er samenwerken met de flegmatische openbare aanklager Anders Harnesk. Al gauw ontdekken ze een zieke wereld van rituele moorden.

Bekijk ‘Midnight Sun’ tot 14 juni 2022 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Sandhamn Murders

Ook 'Morden i Sandhamn' ('Sandhamn Murders'), dat gebaseerd is op de succesvolle boekenreeks van de Zweedse crimiauteur Viveca Sten, verdwijnt binnenkort van Netflix. Opvallend is dat eveneens in deze reeks het verhaal begint met een moord tijdens de midzomernacht. Politie-inspecteur Thomas Andreasson wordt in zijn onderzoek bijgestaan door jeugdvriendin en juriste Nora Linde. Hun samenwerking levert veel resultaat op, zelfs meer dan de politie-agent had durven vermoeden.

Bekijk ‘Sandhamn Murders’ tot 14 juni 2022 op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top