Real-coach Ancelotti geniet na nieuwe eindzege: "Ben man van records"

UEFA Champions League | Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti overlaadde zijn team met lof na de winst van de Champions League. Real versloeg zaterdag dankzij een onklopbare Thibaut Courtois Liverpool in de finale in het Stade de France met 1-0. "Ik kan het niet geloven", sprak de 62-jarige Italiaan in een eerste reactie. "We hebben een fantastisch seizoen gehad."

Door Belga

Deel dit nieuws

"We hebben het echt goed gedaan", verklaarde Ancelotti. "Het was een moeilijke wedstrijd, we hebben veel afgezien, vooral in de eerste helft. Maar uiteindelijk denk ik dat we het verdiend hebben om deze wedstrijd te winnen. We zijn heel tevreden."

Ancelotti heeft nu in totaal vier Champions League-titels op zijn naam staan, twee met AC Milan en twee met Real. "Wat kan ik zeggen?", vervolgde de coach. "Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen. Ik ben een man van records. Ik had het geluk om vorig jaar hier (bij Real, red.) terug te komen en een fantastisch seizoen te hebben. Dit is een fantastische club, een heel goed team met kwaliteit en een sterk karakter."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top