Deze films en series mag je deze week niet missen

Films | De komende week puilt de tv-gids weer uit van de uitstekende films en ontspannende series. Proximus Pickx bladerde naarstig door het naslagwerk en vond deze vijf kijktips, enkel en alleen voor jou!

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Patriot

Oorlogsveteraan, vader van zeven kinderen en weduwnaar Benjamin Martin (Mel Gibson) leeft een teruggetrokken bestaan in de Amerikaanse staat North-Carolina van 1776. Hij wordt door de lokale Amerikaanse kolonisten aangemaand om de wapens op te nemen tegen de Britten, maar weigert nog meer bloed te vergieten. Dat verandert wanneer een Britse kolonel de boerderij van Martin opspoort, deze doet afbranden en zijn zoon Gabriël gevangenneemt.

Bekijk ‘The Patriot’ op maandag 30 mei om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Godzilla

Vlak nadat het Franse leger in de Stille Oceaan heeft geëxperimenteerd met atoombommen, wordt er plots een groot wezen opgemerkt nabij het Panamakanaal. Dat wezen blijkt een reusachtige hagedis te zijn die tot leven werd gewekt door explosies. Het beest wordt door sommigen Godzilla genoemd en zet koers naar Manhattan

Bekijk ‘Godzilla’ op dinsdag 31 mei om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Smoorverliefd

Judith (Veerle Dobbelaere) woont samen met zus Barbara (Wine Dierickx) en haar twee dochters onder één Antwerps dak. De vier vrouwen zijn gelukkig samen, maar zijn toch op zoek naar liefde hun leven. Judith is veertiger en wil haar liefdesleven vooral zelf in de hand hebben. Babs geeft zich dan weer helemaal over in een passionele relatie. Michelle (Marie Vinck) is terughoudender en heeft last van bindingsangst. Eva (Aline van Hulle), de jongste van de bende, kijkt en steelt met haar ogen.

Bekijk ‘Smoorverliefd’ op woensdag 1 juni om 20u35 op VTM GOLD of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Meneer Vanneste

Tijs Vanneste stond vorige week na tien jaar nog eens voor de klas en dit voor het VRT-programma ‘Meneer Vanneste’. Deze week mag hij opnieuw buiten zijn comfortzone treden en kijkt hij mee over de schouder van leerlingenbegeleider Hans. De overige collega’s in de school laten ook van zich horen en luchten hun hart tegenover Tijs. Ze vragen zich af of ze dan wel leerkracht zijn, dan wel opvoeder.

Bekijk ‘Meneer Vanneste’ op donderdag 2 juni om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Perfume

De jonge Fransman Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw) groeide in de 18e eeuw op als vondeling met één groot talent: hij beschikt over een geweldige reukzin. Hij wordt aangenomen door meester-parfumeur Giuseppe Baldini (Dustin Hoffman) die zijn talent week na week ziet ontwikkelingen en de jongeman uiteindelijk niet meer kan intomen. Grenouille trekt vervolgens naar het centrum van de Franse parfumindustrie en verliest zich daar in zijn passie. Dit met vreselijke gevolgen...

Bekijk ‘Perfume’ op vrijdag 3 juni om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top